No niin, enää parisen tuntia, ja uusi kotimme on ihan virallisesti meidän! Eli 1.9. alkaen!

Olen tehnyt sisustussuunnitelmaa kovasti, mikä ei kyllä todellakaan ole mun suosikkipuuhaa. Ihan hirveää valita tapetteja ja lattiamateriaaleja.

Loppujen lopuksi, suurien pohdintojen jälkeen valittiin tuleviin makuuhuoneisiin vaalea, kulutetun valkoisen puun värinen laminaattilattia. Laminaatti ei kuulu mun suosikkeihin, mutta tämä laminaatti oli kiva, kun oli mattapintainen!

Alakerran makkariin tulee sitten vähän värikkäämpää tapettia.

Lasten makkareihin valkattiin Muumi-tapettia. Se oli aika lystikkään näköinen tapetti, jossa muumit kiipeilevät ja keinuvat puissa. Riskinsä siinä on, että parin vuoden päästä muumit on ihan out, mutta laitetaan nyt lasten tapettia kun lapset on lapsia. Poitsu sai beige-valkoisen tapetin ja tytsy kelta-valkoisen tapetin.

Meidän makkarista ei sitten vielä tiedä. Siellä oli seinässä neljä reikää yölampuille. Mutta me ei haluta seinään kiinnitettäviä lamppuja, joten pitäisi sitten tapiseerata se koko huone uudelleen niiden perhanan reikien takia. Mutta meidän remppamies tursotti jotain akryylimassaa pienet töpäreet niihin reikiin. Huomenna menen sitten päivänvalolla ihmettelemään, että näkyykö ne kovin selvästi. Jos näkyy, niin tapetit seiniin sitten vain. Sellaiset ihan perustapetit.

Saa nähdä jääkö meille yhtään rahaa huonekaluihin näiden remonttien jälkeen.

On kyllä mukava olo tästä asunnosta. Vielä en ole törmännyt mihinkään negatiiviseen liittyen uuteen kotiseutuun, tai kotiin. Paitsi, että naapurin setä oli huppelissa kun käytiin avaimia hakemassa :) Ja se pikkuinen piha on vallan jäänyt huomiotta, siltä ainakin näyttää. Mutta sehän on toisaalta kiva, pääsee itse tonkimaan. Haluaisin pienen omenapuun (joka ei koskaan kasva kovin suureksi :), ehkä marjapuskan ja juhannusruusua. Katsotaan kuinka paljon saan tällättyä meidän pikkupihaan.

Mutta mukavaa, joskin hitusen stressaavaa on tämä muutto-/remppapuuha. Kuitenkin, ihanaa päästä omaan, uuteen kotiin!