Tytteli taas yöllä huuteli jotain omiaan, mutta nukkui kuitenkin klo 7 saakka. Sekin on jo tosi hieno saavutus! Nyt oli kyllä mun vuoroni jäädä nukkumaan, eli mies sai sitten heräillä tyttelin kanssa. Kun ne lähti alakertaan mä laitoin korvatulpat ja jatkoin unia. Se oli mukavaa! Yhdeksän huitteilla kuitenkin heräilin. Poika tuli kainaloon ja hetki höpistiin ja sitten alettiin yhdellä selaillla koirarotukirjaa. Mietittiin mikä rotu olis kiva. Mä selasin sen kirjan kokonaan, ja päädyin kahteen rotuun. Bichon frise tai lapinporokoira. En löytänyt muita sopivia meille. Mies tuolta huutelee, että jos otettais bichon frise niin sen nimeksi tulisi sitten "Bisse". :) Mä olin ajatellut jotain Pörriä tai muuta... Selvennetään nyt kuitenkin, että koiraa EI ole meille nyt tulossa. Sitten joskus kun lapset menee kouluun ja on vähän isompia niin sitten. Mies sanoo, että ei tule koiraa, mutta ei siltä tarvitse kysyä. Tessuakin se vastusti, mutta kun Tepa tuli taloon, niin Tessu sai nukkuakin miehen kainalossa...niistä tuli ihan parhaat ystävät! Et kyl mä tiedän, että kun Bisse muuttaa meille niin ei tuolla ukkelilla ole siihen enää mitään vastaansanomista. ;)

No, siis tulipa selväksi sitten se tuleva koirarotu. Luin kuitenkin ennen koiran tuloa Aamulehden ja join tuopillisen kahvetta. Ja laittelin pyykkiä. Ja surffasin netissä tärkeimmät. Sitten juhamieto lähti taas ladulle iskän kanssa ja me naiset jäätiin laitteleen ruokaa. Tai mä laitoin ruokaa ja pienempi nainen katseli Uteliasta Viliä. Pakko laittaa se tv:n eteen siksi aikaa kun laitan ruokaa. Meillä nimittäin täytyy suurinpiirtein hiipiä keittiöön jos haluaisi rauhassa kokkailla. Tyttö nimittäin nappaa heti tuolin, tuo sen mun viereen ja änkeää "auttamaan" kun menen keittiöön.. Se on oikeasti aika rasittavaa. Joskus se saa auttaakin, mutta kun on yhtään kiire ja on kuumia levyjä päällä niin silloin on sen parempi pysyä poissa. No, sapuska uuniin vaan. Sitten vain nautiskeltiin herkullista lasagnea (jonka resepti on muuten Jämijärveltä yhdeltä superkokilta). Se on ihan huippulasagnea, helppoa ja hyvää! Mitäs me sitten häärättiin. En edes muista. Varmaan töllötettiin hiihtoa tms ja poika teki legoista taas Angry Birdsejä. Tänään poika teki legoista myös ritsan. Aika kätevä noiden legojen kanssa tuo pikkukundi.

Kun typykkä heräsi niin pakattiin itsemme autoon ja tällä kertaa suuntasimme edelleen vaan toimivan Ooppelin nenun kohti Koivistonkylää. Mentiin kyllä autopesun kautta. Ihan selvästi misukkaa vähän ihmetytti moinen harjaus ja suihkuttelu mutta selvisi mallikkaasti ensimmäisestä autopesustaan. :) Mummulassa ulkoiltiin hetki ja pohdittiin kuntaliitosjuttuja oikein porukalla. Sitten syötiin mummun herkkuruokaa ja juotiin kahvetta! Lapset riekkui ja leikki, me höpöteltiin siinä mukavia. Pikkutyttö vain lauloi "muumipeippo, pikkumyy..." Kovin tuli taas juttua tytöltä koko päivän, puolet menee harakoille kun ei aikuiset ymmärrä..:)

Sitten vaan perhe kotiin. Iltatoimet oli taas varsin riehakkaat. Tytteli juttelee sängyssään "hyvä koira, hyvä koira" ja poika yllätettiin kurkkimassa verhojen välistä näkyisikö traktoria.. Nyt ne nukkuu. Toivotaan nyt, että nukkuisivat mahdollisimman pitkään.

Ai niin, varailin lippuja näytökseen Tanssiva muumilaakso. Ensi viikolla on siis kulttuuria tiedossa! Ja sovin salaperäiset treffit ystävänpäivälle..