Hupsis, että onkin vierähtänyt aikaa viimeisestä raportista!

Jaahas, mitä sitä on tullut tehtyä...

Niin, nyt se tapahtui, yksi päivä.. Kaverin piti tulla käymään hakemaan tilaamiaan kosmetiikkatuotteita, oltiin sovittu, että tulee perjantaina töidensä jälkeen. Olin laittanut sen oikein kalenteriin, että varmasti muistan. Niinpä niin, mitenkäs sitä sitten muistaa katsoa kalenteriaan? Kaveri raasu soitteli ovikelloa turhaan meillä oven takana. Sitten kaveri soitti minulle ja kun näin kuka soittaa, muistin saman tien, että mitä oltiin sovittu. Tätä mä olen pelännyt, niin omissa touhuissani olen aina. Tänään tarjosin kaverille salaatit kun näin unohdin hänet perjantaina :) Kaveri yritti esittää ettei haittaa, mutta kyllä mä tiedän, että haittaa! Voi mua lahopäätä...:(

Kummityttöä käytiin tervehtimässä viime viikonloppuna. Ihania naisellisia muotoja on hänellä:) Oli niin suloinen taas, isot siniset silmät meitä tarkkaili. Vaikuttaa tahtonaiselta tämä typykkä!:)

Sunnuntaina käytiin naapurissa ristiäisrääppiäisissä. Heillä on nyt 3 kk tyttö. Naapurista tuli vielä toinen pariskunta heille kylään; heillä taas 5,5 kk tyttö. On vaan tyttöjä meidän poitsun ympärillä! Kakuteltiin ja jutusteltiin heillä iltaa. Mukavaa oli kyllä! Tämän naapurin kanssa lenkkeillään aina silloin tällöin. On kovakuntoinen nainen, en meinaa perässä pysyä. Pyntsän mäenkin varmaan juoksisi vaunujen kanssa.. Huh!

Kotona ollaan olla möllötelty, ulkona käyty haistelemassa kevään/alkukesän(?) tuoksuja.

Meillä poika tosiaan jo kierittelee hienosti paikasta toiseen. On noussut istumaan itse muutaman kerran. Mitäs muuta.. ottaa jaloilleen aika hienosti jo, seistä jököttää hassusti könöttäen kun kainaloista tukee. Niin, ja vaunujen pehmeä kantokoppa on laitettava varastoon. Poika ei viihdy enää lainkaan kopassa, paitsi jos nukkuu. Jos ei nuku, haluaa nähdä maailmaa, eikä vaan pötkötellä. Joten rattaat käyttöön!Istuma-asento on nyt kuuminta hottia!

Tänään kaupungissa poika saikin ekoja sellaisia itkupuuskia, että oikein kunnolla antoi äänen raikaa mm. kirppiksellä ja Koskarissa. Oliskohan vihdoinkin niitä hampaita tulossa vai oliko muuten vaan känkkis..? Jaa-a. Illalla vielä poikettiin Teivoon katsomaan noita hevoisia, jotka juoksenteli hienosti. Poika nukkui hetkittäin vaunussa, hetkittäin huusi raivona ja hetkittäin hymyili. Ailahtelevainen kaveri.

Niin, vihdoinkin tilaamamme vauvan matkasänky saapui HobbyHallista. Niin, että nyt voidaan lähteä minne vaan yökylään kun on petikin ostettuna!

Jaa niin, serkkuni luona käytiin eilen! Oli mukavaa mennä sinne treffaamaan sukulaisia! Tavattiin meidän pojan pikkuserkutkin, ihania ja kilttejä ovat, vaikka joskus vähän vauhti yltyisikin leikeissä. No, synttärit olivat kivat ja rempseät, kaakut ihan mahtavia! Ja isännän tekemä pizzakin :) Synttärisankarikin vain nuorentuu silmissä!;)

No, mutta eipä tässä sen ihmeempää. Unohdin kirjoittaa varmaan monia juttuja. Lisäilen niitä sitten kun muistan. Loppukaneetiksi: On vaan ihanaa aikaa tämä kevät. Paras vuodenaika!!