No niin, johan sitä tuli eka saikku kuukauden sisään töiden aloittamisesta. Tyttelillä on siis silmä- ja korvatulehdus. Arvasin korvatulehduksen kyllä. Aina kun on räkäinen ja tulee silmätulehdus niin tulee sitten se korvatulehduskin. Tyttö vaan on sellainen, ettei juurikaan reagoi korvatulehdukseen. Öisin vähän kiljahtelee mutta nukkuu silti. Poika taas on heti reagoinut korviinsa ja ei kyllä nuku kunnolla yhtäkään yötä jos tulehdus tulee.
No, oltiin sitten kotona päivä. Mä pesin pyykkiä ja töllötin telkkaria kun tyttö nukkui. Lääkärissäkin käytiin. Meillä on tosi kiva omalääkäri. Täällä kotikaupungissa kyllä aika hyvin toimii tuo terveyskeskus. Hyvin saan aamulla ajan jos soitan heti klo 8.
Lenkkeiltiin siis terveyskeskukselle, juotiin siellä päiväkahvit ja sitten kärryteltiin hakemaan poika päiväkodista. Oli kuulemma ollut ihan peruspäivä, matikkaa ja ulkoilua sekä sisäleikkejä. Yksi tuttu kaveri oli tarhan pihassa ja kertoi nähneensä yksi päivä kun kolme tyttöä piiritti meidän poikaa päiväkodin pihassa ja poika sai silityksiä ja haleja tytöiltä. :D On kuulemma aikamoinen hurmuri :D Kerran kun vein pojan päiväkotiin, niin eteisessä jo yksi tyttö tuli ja rutisti poikaa pitkään ja hartaasti. Poika istui tossut kädessään vaan ja odotti, koska vapautuu :D Aikamoista touhua :D
Vielä yksi hymynaama :D

No, nyt ruokaa laittamaan. Tällä kertaa valmistan vaativan purkkihernarin, se onkin hyvää. Sitten alan valmistautua iki-ihanaan ruokakauppareissuun. Tai sitten teen listan ja mies saa hoitaa sen homman. Mies onkin nyt äitinsä kanssa katsomassa ruohonleikkureita...
Tuntuu siltä, että meidän elämä on totisesti jännittävää ja vaiherikasta.. eikö?

Ai niin, piti liioitella ja vähän jotain jättää pois tarinoista.. Sovitaanko niin, että en pessytkään pyykkiä ja tuijottanut telkkaria vaan teinkin jättimäisen suursiivouksen kotona ja pesin ikkunat, tunnissa. Ja sitten voinkin vielä ilmoittaa, että poika oppi päiväkodissa piin likiarvon.
Juu, ja mä meen nyt valmistamaan perheelle kuuden ruokalajin päivällisen, kaikki tuoreista raaka-aineista, aamukuudelta torilta haetuista aineksista.

Niin, että sellaista tarinan kerrontaa tällä kertaa. Mitä sanoo anonyymi daada?