On ollut aktiivinen viikonloppu taas!
Perjantai-iltapäivän vietin shoppaillen. Löysin tarvitsemani ja myös pojalle kesävaatteita!

Lauantaiaamuna touhu alkoi jo varhain. Aamupuuhien jälkeen riensin kampaajalle. Menin samaan paikkaan, missä ennenkin olen käynyt, tällä kertaa vain eri kampaajalle, Pepelle. Ja Pepe olikin tosi hyvä! Nyt mulla on oikein lyhyt, erimoniväritukka! Edessä on kolmea eri väriä, on tummaa ja kahta vaaleaa, tykkään paljon!
No, kampaajalta nopsaan kotiin ja laittautumaan. Mies haki anopin meille poikaa hoitamaan. Ekaksi ryntäsimme miehen kanssa veljeni vaimon tytön lakkiaisiin! Juhlat pidettiin yhdessä kahvilassa. Tunnelma paikalla oli juhlava mutta rento. Juhlakalu oli kaunis kuin kukkanen! Todistusta kelpasi näytellä! Me vain kerettiin viivähtää juhlissa noin puoli tuntia kun ajettiin jo tukka putkella kohti Ylöjärven kirkkoa. Kerettiin sinne juuri passelisti ja päästiin näkemään liikuttavan ihana vihkiminen. Morsian oli kaunis ja sulhanen komea! Puku oli niin sopiva morsiamelle kuin olla voi! He saivat toisensa ja kaasuttelivat vanhalla Saabilla juhlapaikalle, joka oli Hämeenkyrössä. Sinne mekin sitten suuntasimme ja onniteltiin hääpari upeassa auringon paisteessa. Ilma tosiaankin suosi juhlijoita! Me istuttiin samassa pöydässä vanhalla lukioporukalla, tietty kaikilla miehet mukana. Oli oikein kivaa jutustelua. Ruoka oli suussasulavaa ja viini piste iin päälle!
Sitten oli vuorossa yleistä seurustelua, kahvittelua, häävalssi, ohjelmanumeroita ja bändin soittamaa tosi hyvää musaa! Puheet olivat erityisen liikuttavia, samoin lauluesitys, jonka morsiamen täti esitti. Tunnelma oli rento ja nautimme kovasti juhlista. Oli niin morsiusparin näköiset häät, että! Niin, että kiitos morsiusparille kun saimme osallistua teidän suureen päivään!
Yöllä ajeltiin kotiin ja aamulla sitten poitsu päätti herätä klo 6.15. Huh miten väsytti aamulla. Mä sain jäädä pötkötteleen kun mies oli tullut jo aiemmin juhlista ja minä jäin pitämään meidän perheen mainetta yllä:) Joten minä väsyneempänä sain luvan ylimääräiseen loikoiluun. Vaan koitti se aika minunkin nousta, hyvävointisena join aamukahvit ja painelin naapurin kanssa puistoon. Meidän muksut sitten leikki ja touhusi ja me jutusteltiin ja aurinko paistoi. On se vaan niin ihanaa kun on kesä!!!!

Iltapäivällä suunnattiin kohti meidän kummipojan perhettä! Siellä muksut taas leikki ja kahviteltiin ja jutusteltiin! Luin kummipojalle Koirien Kalevalaa ja pelasin pöytälätkää. Ajatella, että sain tosiaankin ihan oikeasti jopa YHDEN MAALIN! :) Se olikin hauska peli! Perheen nuorempi lapsi jutusteli kovasti meille ja varmaan lapset leikki melkein kaikilla lasten omistamilla leluilla, ainakin ne oli heitelty ympäri lattiaa pitkin poikin!Kiva oli visiteerata! Meidän kummipoika onkin jo menossa syksyllä eskariin. Aika menee niiiiiin nopeaan!

Nyt sitten täytyy alkaa siivota hirveää sotkua täällä kotona ja alkaa suunnitella ensi viikkoa!
Niin, että kivaa alkavaa viikkoa kaikille!