Äkkiseltään kirjoittelen kuulumisia..

 

Perheliikunta aloitettiin, ja se on ihan ykkösjuttu meille! Poika on innoissaan, kun pääsee "juoksentelemaan" ja touhuamaan. Siellä on aina välillä jotain järjestettyä ohjelmaa, mutta touhuilla saa omaan tahtiin ja oman mielen mukaan. Just sopiva harrastus pojalle. Muskarikin on kiva juttu, poika tykkää siitäkin, mutta siellä vaan pitää niin istua ja kuunnella ja keskittyä enemmän. Se onneksi kestää vain puoli tuntia, sen ajan meidän perheessä jaksetaankin keskittyä suht rauhallisesti johonkin. Aion nyt sitten käydä vähän jaksamisen mukaan noissa harrastuksissa. Kun nyt sitten on kaksi iltaa viikossa kerhoja, niin katsellaan miten jaksetaan noissa käydä. Ettei käy harrastukset väsyttäviksi.

 

Ollaan käyty katsomassa yhtä asuntoa Siivikkalassa nyt kaksi kertaa. Se on kiva asunto kyllä, mutta miinuksiakin löytyy. Nyt ehkä sitten laitellaan omaa kämppää myyntiin. Tuo asunto, mitä ollaan käyty katsomassa on kiva, mutta jos se nyt sattuu menemään, niin ei paniikkia kuitenkaan. Ollaan kuitenkin saatu pyörät pyörimään, ehkä JONAIN PÄIVÄNÄ saadaan hankittua se isompi huusholli.

 

Elämä sujuu tavalliseen tapaan, tavallisia touhuja touhuillessa. Poika on alkanut jo kovasti kertomaan meille omia mietteitään. Se on IHANAA! On niin hauskaa, kun poika näyttää kovin miettivältä, ja sitten tokaisee, että "äiti on mun kaveri". Tällä hetkellä meidän IN-biisi on "Keinustuolin minäkin ostan" (pojan kielellä "minäkin nostan"). Kirjoista kivoin on traktori-tarrakirja ja Tiitiäistarinoita (tms), ja siellä Tikkaruno. Dublolegoilla rakennetaan autotalli joka päivä.

Ruokailu on joskus meillä vaikeaa. Sitä istutaan pöydässä ihmettelemässä, että miten päin siinä tuolilla istuttiinkaan, ja mitäs tällä lusikalla tehtiinkään, heitettiinkös se lattialle vai laitettiin poikittain suuhun vai sotkettiinko sillä tuolia. Ja eikös tämä maitomuki kuulukin lattialle. Ruokaa en ainakaan syö. Jutustelen mieluummin mukavia ja kiemurtelen tuolissa tai menen kippuraan tuolille, joskus hypähdän tuolilta alas...

Sitten kun on noin puoli tuntia istuttu niin sitten ruokaa alkaakin mennä kurkusta alas, ainakin suurin osa ruoasta.

Ne on ne kuuluisat: lahjonta, kiristys, uhkailu. Todellakin.