Kova meininki on tänään ollut täällä meillä!

Siskoni soitti juuri kun meillä vasta heräiltiin, että tulisivat pian pizzatarvikkeiden kanssa vierailulle. Äitini tulisi myös. Samoin isäni morsiamensa kanssa. Vauveli saikin näin sitten monta sylissä pitäjää. Tehtiin pizzaa, syötiin pizzaa, kahviteltiin... Kerrassaan oikein mukava päivä. Me akat oltiin tilattu Hennesiltä laatikollinen vaatteita ja kokeiltiin sitten niitä ja räknättiin mitä pidetään ja mitä palautetaan. Vauva kiersi sylistä syliin, sai vähän kuvaa meidän (kaoottisesta / kovaäänisestä) perheestä. Näkee nyt varmaan unia tästä jännästä päivästä:)

Kiva kun kävitte kylässä ja kiitos kun toitte tarjottavia niin runsaskätisesti. Tämän huushollin emäntä kun on tällä hetkellä niin huonosti emännöivä, ettei jaksa leipoa/valmistaa oikein mitään.

Annan muuten tässä myös julkista kiitosta serkulleni kun sai meidät ihan liikuttumaan silloin kun kotiuduttiin sairaalasta. Oli valmistanut makaronilaatikon ja persikkapiirakan ja toi ne siinä kun tultiin kotiin. Siis aivan ihanasti ajateltu. Serkku kyllä ehkä arvasi, että mies on sen viikon elellyt roskaruoalla ja että tällainen murkina olisi nyt tarpeen. Oikein olikin arvannut!!:) Mutta niin huipputeko oli tuo ruokapalvelu! Kyllä vaan maistui hyvältä ruoat kun oli ihan poikki niin, ettei tosiaan ruoanlaitto ollut ekana mielessä. Kiitos siis siitä herkku-serkku!:)

No, tulipa tarinoitua! Hauska päivä oli! Toivotaan, että huomenna on yhtä hauska!