Aloitetaan jälleen kerran voivottelemalla kuinka kauan on edellisestä postauksesta.. Eli: voi voi, onpas pitkä aika taas edellisestä raportista. Noin. Nyt päästään aloittamaan.

Viimeksi oli juttua madoista. Voi että, miten extremeä meidän elämä onkaan ;)

No, on tässä kaikenlaista erityistä ollutkin sen jälkeen. Asioita joita ei olla ennen koettu.

Alkuunsa voin kertoa, että käytiin poitsun kanssa yhtenä toukokuisena viikonloppuna mummun mökillä Orivedellä. (Tämä ollaan siis koettu jo ennenkin.) Mumpsi siellä vietti yhden päivän ja yön meidän kanssa. Tehtiin puutöitä, saunottiin, hengailtiin ja nautittiin luonnonhelmasta. Poika oli tosi innoissaan puutöistä, sai osallistua aikuisten hommiin!

Typsyllä oli korvatulehdus ja myös silmätulehdus :(

Toukokuun viimeisenä viikonloppuna minä ihan itse suuntasin katseen kohti Liettuaa. Meillä on se porukka Ompeluseura, johon kuuluu vanhoja työkavereita. Meitä on yhteensä kuusi. Tällä kertaa reissuun lähti vain viisi. Lennettiin Pirkkalasta RyanAirilla Kaunasiin perjantaina myöhään illalla. Kentälle kun päästiin, meitä odotti yllätys. Se hotelli mikä buukattiin, olikin ylibuukattu ja meidät oli siirretty toiseen hotelliin. Me päätettiin, että jos hotelli on surkea, me nostetaan kova meteli. Kun sitten saavuttiin uudelle hotellillemme niin yllätys olikin ihan positiivinen. Hotelli oli hieno, todennäköisesti parempi kuin se mikä oli alunperin varattu. Sijoituttiin sitten geriatrikot ja pissikset omiin huoneisiimme. Lähdettiin sitten saalistamaan ruokapaikkaa ja ihan tuurilla yksi aukinainen ruokapaikka vielä löydettiinkin. Ruoka oli hyvää ja halpaa, seura mitä parhainta. Hetki siinä höpistiin ja palailtiin hotellille.

Seuraavana aamuna nautittiin tosi hyvä aamupala hotellilla ja lähdettiin kiertelemään Kaunasia. Poikettiin silloin tällöin kahville tai sangrialle, muuten kierreltiin vanhaa kaupunkia ja sitten päivemmällä löydettiin huippuostoskeskus. Iso paikka, jossa oli varmaan 15 kenkäkauppaa. Kahdet kengät sieltä kotiin sitten löysinkin. Ja muutakin kaikenlaista, tuliaista sun muuta. Jalat oli tohjona kaikilla kun päästiin hotellille. Nautiskeltiin salaatit ja mojitoja hotellin terassilla ja illalla sitten lähdettiin juhlistamaan yhden matkalaisen synttäreitä hienoon ravintolaan. Ja jos ravintolan hienous on suhteessa ruoan odottamiseen, niin tämä oli varsin hieno ravintola. Yli tunti odoteltiin sapuskaa ja alettiin olla jo vähän kärttyisiäkin siinä. Paikka oli kuitenkin puitteiltaan kiva ja tosiaan, seura kun oli niin hyvää niin mikäs siinä odotellessa. Ruoka oli omalta osaltani sitten ainakin tosi hyvää, joten loppu hyvin, kaikki hyvin. Siirrytiin siitä siihen samaan paikkaan missä edellisenä päivänä käytiin. Seurattiin siellä euroviisuja ja syötiin jälkkärit. Oli tosiaan mukava päivä.

Sunnuntaina sitten pakattiin kimpsut ja kampsut ja jätettiin hotelli. Lähdettiin taas kiertelemään vanhaa kaupunkia ja kurkittiin joka nurkka lähialueella. Istuskeltiin kahveilla ja pidettiin pieni piknikki. Ja voin sanoa, että tulipa naurettua ihan omiksi tarpeiksi tuon reissun aikana. Ikä piteni vuosikymmenillä :) Meillä on huippuporukka, miten onkin saatu aikaan näin hieno lössi upeita naisia ;)

Illalla sitten vielä istuttiin hetki hotellin terassilla ja siitä sitten tilattiin taksi. Taksien kanssa tuli jotain sekaannusta, ei kylläkään meidän puolesta ja se olikin ainoa kerta kun meitä hööpötettiin. Annettiin kyllä taksikuskien ymmärtää, että niiden surkea hööpötys tuli kyllä ymmärrettyä, ei meitä niin vaan höynäytetä :D Pakko oli ottaa niiden kyyti, jotta ehdittiin kentälle. Kenttä olikin tosi paljon hienompi kuin Pirkkalan kenttä, joka oli tosi surkea.

RyanAir totisesti piti vauhtia ja oltiin Suomessa varmaankin puoli tuntia ennen kuin piti olla. Pääsin sitten ajoissa kotiin ja kotiin olikin mukava tulla. Oli kyllä ihana reissu, tuskin jää viimeikseksi meidän porukan reissuksi, sen verran hyvin se meni!

No, nyt lapset kinuaa ulos, joten kaipa täytyy tästä lähteä. Teksiä kun tulisi taas enemmän kuin laki sallii ja mitä kukaan jaksaa lukea.

Jos en ennen juhannusta saa aikaiseksi kirjoittaa, niin toivotan kaikille ihanaa jussia! Me lähdetään perheen voimin huomenna Tottijärvelle kaveriperheen luokse viettämään juhannusta. Luvassa on tori, saunaa, uimista, syömistä, syömistä, syömistä, ehkä muutama siideri. Ja tietysti huippua seuraa! :)