Mullapa on sitten poskiontelon tulehdus. On vaan kiva juttu. Tuntuu kuin joku puhaltaisi poskionteloissa koko ajan suurempaa ilmapalloa ja se ilmapallo kohta työntää mun ylähampaatkin suusta. Alkais nyt antibiootit vaikuttaa!

Poika yritti tänään kauheasti sanoa "traktori". Se lähinnä kuulostaa sanalta "takto" tai jotain sinne päin! Ja Tessu oli ennen Tesch tai Tettu, nykyään se on Tissi. Isä on Ischi ja äiti on Ättä. Yksi päivä tuli Eea. Välillä tulee Taata mitä ihmeellisimmissä tilanteissa. Mummu tulee usein myös. Tai se on jokin Mmmö tai jotain. Lisää on ischää.

Motorisista taidoista uusin on nyt sitten sängystä kiipeäminen vaikka sänky on laskettu alimmalle tasolle. Niin, että mitäs nyt tehdään? Sieltä se pötkäle hypähtää meidän sänkyyn viikonloppuna vaikka äiti ja isä haluaisi vielä nukkua.

Hoidossa sujuu nykyään aika kivasti. Poika jää iloisena vilkuttamaan äidille. Se on kiva nähdä! Silti äidin sydän joka aamu vähän väpäjää kun selän kääntää hoitopaikalle... Saatiin täyteltäväksi varhaiskasvatussuunnitelmapaperi tänään. Täytyypäs alkaa pohtia moisia asioita.

Mut nyt nukkumaan!