Olikin oikein menorikas viikonloppu ja nyt sitä taas sopii mammankin rauhottua kodin uumeniin pitkäksi aikaa ja alkaa odotella joulua (ja sappileikkausta). Perjantaina oli työnantajan pikkujoulut, ja ne olivat Tampere-talossa, kyseessä Tähtien ilta-konsertti.Oli hyviä esiintyjiä, etenkin Laura Voutilainen ja Juha Tapio. Mutta sitten esiintyi Jippu, tosi outolintu. Lauloi hyvin, mutta laulut oli tosi ahdistavia ja jotenkin teennäisiä. Itse vissiin tekee biisinsä, aika ahdistunut tyttö täytyy olla noiden kolmen laulun perusteella kuultuna ainakin. Sitten toinen pettymys (no enpä mitään häneltä odottanutkaan) oli Mikko Kuustonen. Lauloi ikivanhat biisinsä, vieläpä superhidastempoisena Auroran ja tuntui, ettei ne biisit lopu koskaan. Mua ei Kuustonen sytytä yhtään. Byök. Konsertti oli silti kiva ja sieltä viipotin suoraan kotiin.

Lauantaina vietettiin leppoisa kotiaamupäivä ja iltapäivällä lähdin kaverin kolmekymppisille. Olikin hauskat bileet. Kaveri juhli synttäreitä ja tupareita samassa. Aluksi oli Colose-tuote-esittely ja sitten vapaata seurustelua. Ne Colose-tuotteet on vanhoja tuttuja ja sitten musta tulikin sellainen Colose-jälleenmyyjä. En pidä mitään esittelyjä enkä tuputa tuotteita, mutta tiedoksi vain kiinnostuneille, että mun kautta niitä voi sitten tilailla. Puhdistusaineet ja sen tyyliset tuotteet on mun mieleen ja meikitkin on ollut hyviä.

Mutta asiaan, bileet oli tosi kivat ja asunto hieno ja kodikas, illan ehtoisa emäntä nätti ja nauravainen:)
Jatkettiin iltaa kaupungillekin, hauskaa oli!! Onnea ikäihmiselle!:)

Tänään sitten on oltu kotosalla vain ja ulkoiltu paljon. Sisko kävi kylässä ja tehtiin pitkä kävelylenkki illan hämyssä. Ja tietty herkuteltiin! Kiva kun kävi kyläilemässä ja leikittämässä poikaakin:)

Muuten onkin laiteltu lisää joulun tunnelmaa meidänkin huusholliin. Laitoin terassille valot ja lyhtyihin kynttilät. On niin jouluisaa.

Poika on oppinut yhden sanan, tai ainakin se kuulosta sanalta "lisää":) Uusi taito on myös kielen näyttäminen. Mummukin oli sen hokannut mutta yrittänyt olla nauramatta. Me vanhemmat vain naurettiin kun se oli niiiin hassun näköistä:) Me lepsut vanhemmat:)

Niin, ja Tuire, arvontavoittosi ON TULOSSA! Ole vain kärsivällinen:)

Nyt kakkavaipan vaihtoon!