Mua selvästi painostetaan kirjoittamaan tiheämpään (viittaan edellisen tekstin kommenttiin).
Selvä on sitten!

Viikonloppuna kohokohta ei suinkaan ollut siivoaminen lauantaina vaan ensimmäinen kyläily kummilaan sunnuntaina! Siellä päästiin katsomaan myös siskon naapureiden poikaa, joka on nyt 3 kk vanha. Nähtiin tämän naapurin "emännän" kanssa kesän talkoojuhlissa ja vertailtiin masuja. Molemmilla oli ns. "poikamahat" ja pojathan sieltä sitten tuli molemmille! Nyt sitten päästiin tarkastelemaan masujen sisältöä oikein livenä. Suloinen poika oli heillä, menee vaan vähän edellä meidän pikkusirpukkaa. Tässä kohdassa muutamien viikkojenkin erot huomaa. Tulevat kummit sylittelivät vauvaa taas oikein olan takaa ja sehän on vain hieno juttu!!

Syötiin siskon tekemää marjapiirakkaa (hyvää oli!!) ja siskon miehen tekemää ruisleipää, joka myös oli hyvää ja jonka vuoksi kärsin automatkan ja seuraavan yön.. tarkoittaen siis lieviä hajuhaittoja..enkä tarkoita itseäni niiden aiheuttajaksi ;) Istuttiin iltaa sitten ja katsottiin Maajussille morsian-ohjelma. Sen Riston olis tarvinnut valita mieluummin se Minna eikä sitä hissukampaa typykkää...

Kun ajettiin kotiin saatiin pariin kertaan jarrutella matkalla. Peura seisoskeli keskellä tietä. Onneksi kerettiin jarruttaa. Sinne se loikki pusikkoon toljotettuaan hetken meitä. Seuraava jarrutus tuli kissan kohdalla. Se vaan valitettavasti oli jo kuollut, raasu. Niin säälittää aina nuo eläimet kun jää autojen alle. Mä oon ihan yliherkkä niiden suhteen. Kotiin kuitenkin päästiin elävinä.

Tänään oli neuvola. Oikein lääkäri tarkasti meidän pojan. Kaikki oli kunnossa. Painoa tulee ja pituutta onkin jo 56 cm. Kiva juttu! Vauva antoi vielä hienoja ääninäytteitä ja jutteli ja naureskeli neuvolakäynnin ajan. Niin, hattua nostan neuvolan henkilökunnalle, kyllä niin mukavia ja osaavia ovat siellä. Sinne on aina mukava mennä. Odotushuoneessakin näkee aina eri ihmisiä, on isomasuisia ja sitten eri-ikäisiä vauvoja vanhempineen. Siellä voisikin istua jutustelemassa koko päivän:)

Huomenna nyt sitten suunnataan KodinYkköseen miehen veljen vaimokkeen ja heidän vauvansa kanssa. Saas nähdä millanen hälytystila saadaan aikaan siellä sitten!

Iloista viikkoa kaikille!