Eli otsikko vihjaa siihen, että toivottavasti löydetään se uusi asunto mitä ollaan haettu. Eipä ole paljon etsintää auttanut nuo lamapuheet yms. No, ehkä kevät tuo meille uuden asunnon jostain..

Viime vuoden viimeiset viikot sujuivat tosi kivasti. Paistoin itse ekan kerran elämässäni kinkun. Siitä tuli ihan hyvä. Pojan kanssa leivottiin torttuja ja pipareita. Koristeltiin hienosti kuusikin, poika koristeli useaan otteeseen alaoksat. Kuusi ei ole toistaiseksi kaatunut kertaakaan, vain kerran poika on pudonnut kuusen taaksen, seinän, kuusen ja sohvan väliin..
Aaton aattona käytiin laittamassa kynttilät haudoille. Lunta oli satanut ja haudoilla paljon kynttilöitä. Haudoilla käyminen on jotenkin liikuttavaa ja aina tuo vähän tunteita pintaan.

Aattona sitten käytiin meidän perhe joulusaunassa. Poika on nykyään meillä löylyn heittäjä. Tulee sopivasti löylyä kun joka 10. heitto osuu kiukaalle:) Oli mukavaa saunoa yhdessä.
Poika pötkötteli unet ja sen jälkeen lähdettiin mummulaan, minun äitini luo. Siellä sitten touhuttiin, syötiin, mekastettiin ja tulihan tietenkin pukkikin. Poika ei yhtään pelännyt pukkia, lauloi mukana pari laulua, jakoi lahjoja innokkaasti ja istui pukin polvella. Mä kuvailin kaikkea tätä videokamerallani. Tosin tein klassisen mokan, mitä en olisi uskonut tekeväni.. jotenkin sähläsin niin, että kun luulin kuvaavani, kamera ei kuvannutkaan ja kun laitoin kamerani pöydälle niin silloin se sitten kuvasi tuolin selkämystä jne. Kiva. Onneksi kuitenkin sain kuvattua parhaat palat..
Ilta meni lahjoja ihastellessa. Poika oli ollut kiltti kun sai niin monta pakettia. Itse sain myös lahjoja, joten en kai ihan hirveä riivinrautakaan ole ollut..
Kiva jouluaatto oli!

Joulupäivänä käytiin anoppilassa, jonne pukki oli erehdyksessä vienyt lahjoja. Siellä sitten availtiin vielä ja poika leikki serkkujen kanssa. Siinä onkin ihana serkkuporukka, aika vilperttiä väkeä nuo kolme:)
Syötiin ja touhuiltiin joulutouhuja anoppilassa sitten!

Tapanina saatiin vieraaksi taata avovaiMOINEEN ja veljeni vaiMOINEEN. Kahviteltiin ja poika vielä availi paketteja. Juteltiin kaikenlaista ja seurattiin meidän pojan showta.
Illalla hyppäsin bussiin ja treffasin kolme tosi hyvää kaveria, joita en ollut nähnyt pitkään aikaan. Istuttiin iltaa ja käytiin kaupungilla tsekkaamassa Tapaninpäivätanssitarjonta. Sattumalta törmättiin veljeeni vaimoineen ja saatiin heistäkin biletysseuraa. Juoruttiin ja tanssittiin oikein lavalla:) Oli superhauskaa!

Nyt veljeni vaimoineen on Malesiassa. Lähtivät sinne töihin pariksi vuodeksi. Vitsit, että ikävä tulee, ei sieltä varmaan kovin helposti tänne Suomeen matkusta. Mut ollaankin puhuttu, että tietty me sit matkustetaan sinne! Aika jänskää!

Välipäivät sujuivat ihan kotona ollessa ja pari päivää kävin töissäkin. Olen pitänyt nyt yhteensä neljä palkatonta päivää ja on ollut tosi tosi tosi ihanaa! Niin tärkeitä on nämä päivät kun saadaan olla porukalla yhdessä, ja kerrankin ollaan pidetty kalenteri aika vapaana, et ei oo mitään superreissaamista ollut. Siis tuli niin tarpeeseen.

Uuden vuoden aattona saatiin kylään naapuri lapsensa kanssa. Siskoni saapui myös avokkinsa kanssa. Syötiinahmittiin ja kohoteltiin maljatkin! Ulkona käytiin katsomassa muiden raketteja, poika ei alkuhämmästyksen jälkeen pelännyt. Hienoja raketteja olikin! Ennen puolta yötä minä jo simahdin sohvalle ja viimeisetkin vieraat varmaan kyllästyivät simahtelevaan isäntäpariin ja lähtivät kotiin:) Tai enhän tiedä, lähtivätkö kotiin vai bilettämään kaupungille:) Raketit kuitenkin ihmeteltiin vielä puolen yön aikaan ja sitten mentiin nukkumaan.

Näin on uusi vuosi alkanut. Saas nähdä mitä tämä alkanut vuosi tuo tullessaan. Mä ainakin tiedän mitä tältä vuodelta toivon! Lupauksia en tee, paitsi, että yritän olla säästeliäämpi. Tai sellainen ikilupaushan mulla on, että terveellisempää elämää pitäisi viettää, eli syön herkkuja vähemmän ja liikun enemmän. Nyt minulla on liikuntaseteleitä sellainen kasa, että aion ostaa niillä kahteen paikkaan kymppikortin. Etenkin aion ottaa selvää kuntonyrkkeilystä, että minkähänlaista se on. Saakohan siinä oikein takoa säkkiä?

Näihin tunnelmiin, ONNEKASTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE!