On nyt sitten päästy yli tästä sieniepisodista.

Nyt me ollaan sitten pojan kanssa aloitettu hiekkalaatikkoelämä. Parina päivänä ollaan pakattu vaatetta kunnolla päälle ja otettu ämpäri ja lapiot mukaan ja menty notkumaan hiekkikselle. Ekana päivänä oltiin meidän sisäpihalla, mutta siellä nyt ei ole ikinä ketään muita ja tuntuu, että olisi aivan tyrkyllä, niin mentiin sitten toisena päivänä tuohon neuvolan viereen puistoon. Eli siis tänään oltiin siellä. Keinuttiin, kiikuttiin puuhevosella ja leikittiin hiekkalaatikolla. Sinne tuli sitten pari muutakin äitiä lasten kanssa ja aika menikin siinä mukavasti jutellessa ja leluja vaihdellessa. Olin superskarppina kaiken suhteen, mitä poika yritti suuhun laittaa. Tosin tänään meni suuhun vain satunnaisesti hiekkaa vähän. Se lienee suht vaaratonta:) Jos ei kilotolkulla sitä ahmi..Älytöntä muuten, että leikkipuistoon on laitettu sellaisia marjapuskia kasvamaan. Niissä on isoja mustia marjoja. Pitänee ottaa selvää, että mitä marjoja ne on. Ei nyt vaikuta ihan sellaisilta mitä kannattaisi heti napsia suuhunsa...

Hiekkiksen jälkeen ruoka ja uni maittoi pojalle molempina päivinä, tästä tulee varmaan kiva rutiini meille.

Niin, ja tiistaina aloitettiin taas vauvajumppa. Muutamia vanhoja tuttujakin siellä oli. Oli tosi kiva nähdä näitä "vauvoja" jotka oli jo niin isoja. Se jumpan ohjaaja oli ajatellut tämän ryhmän vauvat paljon pienemmiksi ja yritti muutaman kerran leikkejä, joissa pitää olla paikallaan. Ei oikein toimi enää tämän ikäisillä touhuvekaroilla. Mutta pääosin kauhean kivaa oli taas. Jäätiin sitten kaverin kanssa kaupungille ja saatiin naapurikin mukaan tyttönsä kanssa ja kun lapset nukkui, me istuttiin Laukontorilla, syötiin ja kahviteltiin. Mukavaa oli. Sitten kiepsahdettiin vielä parilla kirppiksellä, hyvää kampetta löytyi taas edullisesti. Hyvä niin.

Eilen käväisin kampaajalla. Mun oma kampaaja oli saikulla ja mulla oli toinen likka laittamassa hiuksia. Ihan ok oli, mutta palaan kyllä Jaanalle kunhan palaa kuvioihin taas. Ei oo Jaanan voittanutta.

Huomenna onkin meidän työpaikan reissu Helsinkiin. Äiti on lupautunut hoitamaan poikaa. Me mennään Hesassa eduskuntatalolle, siellä meitä sitten kierrätetään ja saa jäädä seuraamaan istuntoa. Sitten syödään ja sitten on varmaankin vapaa-aikaa. Mukavaa mukavaa. Tampereelle palataan vasta illalla.

Että silleen. Heippa siis taas vaan heippa.