Uusi koti

No niin, muutto takana! Eilen illalla puolinuupahtaneina vielä yöllä pakkailtiin miehen kanssa. Aamulla aikaisin herättiin ja sitten touhu alkoi. Meillä on todellinen tehoryhmä muuttamassa. Viisi miehen kaveria kantaa ja kuljettaa. Meni taas tasan kaksi tuntia kun kaikki tavarat oli siirretty vanhasta kodista uuteen kotiin. Sitten vähän purettiin kamoja, juotiin kahvia ja syötiin pizzaa. Sitten muuttoryhmä lähti koteihinsa ja jätti meidän tavararöykkiöiden alle. Minä ja mummu supertehokkaasti laitettiin keittiön kamppeet paikoilleen heti samantien. Mulla onkin oikein superäiti, joka on kyllä niin tehokas ja auttavainen, että! Eikä anoppi ole sen huonompi, teräsmumpseja molemmat. Poika vietti päivän anoppilassa ja tuli sieltä intoa puhkuen uuteen kotiin! Rakennettiin sitten illalla tässä vielä amfibiolentokone duploista :)

Ja miehelle kuuluu kyllä jättisuuri hatunnosto! Hän on kyllä niin kertakaikkisen ahkerasti tätä muuttoa puuhannut, että ei kukaan muu siihen pystyisi! Kaikki sujui niin hienosti! Eikä oikeastaan riidelty kertaakaan .

Tosiaan, poitsun kanssa leikittiin ilta ja testattiin saunakin, oli tosi hyvä! Poika tuntuu olevan oikein onnellinen uudesta kodistaan. Illalla oli kyllä mielessä vain verisuonisto..(on katsonut Olipa kerran elämää-sarjaa) Onko korvassa verisuonistoa? Onko varpaissa? Onko muurahaisella verisuonistoa varpaissa? Entä heinäsirkalla?

Tytteli oli muuton ajan menossa mukana, nukkui ekat unet vanhassa kodissa ja toiset unet uuden kodin pihassa. Leikki välillä ja kuikerteli! Oikea muuttomimmi!

Nyt vaan sitten yritetään hahmotella, että mitä on missäkin. Vähän on tottumista tähän kaksitasoisuuteen, mutta eiköhän se pian ala suttaantua sekin meininki.

Tämä asunto tuntui kyllä niin omalta kodilta ihan ensi hetkistä alkaen. On oikein ihanaa alkaa tätä laitella. Vaikka budjetti kärvähtikin ajat sitten. Joten laitellaan nyt vähän maltilla sitten, mutta jotain pientä kuitenkin :)

Tervetuloa kylään!