Täytynee taas kirjoitella kun on pitkä aika edellisestä kerronnasta.

Kirppispöytä oli tuossa vuokralla meillä, Radiokirppiseltä. Tosi hyvin saatiin vaatetta myytyä, noin 230 egee saatiin ihan vaate-/kenkämyynnillä. Nyt muakaan ei enää siis voi mitenkään kutsua Imeldaksi kun kengät saivat lähteä. Tosin uusia pareja etsitään tasaisin väliajoin, ehkä nyt vähän vähemmän kuin ennen. Tilaa kun ei oikein ole. Muuten kyllä:)

Pojalla oli tuossa myös neuvola. Siellä menikin kivasti, terkka sanoi, että "kylläpäs tuosta pojasta on rauhallinen tullut, pienempänä oli niin vilkas että". Siis MIKÄ? Rauhallinen? En ehkä käyttäisi tuota sanaa. Poika hienosti teeskenteli rauhallista siis terkkatädille:) Kasvu sujuu hienosti, plussakäyrillä mennään yllättäen pituuden kanssa, paino on ihan sillä nollakäyrällä, eli painoa on tullut lisää suhteessa, ennen mentiin painon kanssa miinuskäyrällä.Eli käyrien mukaan normaali poika. Kaipa muutenkin:)

Asuntonäytöissä ollaan käyty muutaman kerran. Eipä ole törmätty mihinkään mikä sopis. Mutta ollaan törmätty pari kertaa ihan kivoihin välittäjiin, mikä on ihan positiivista. Nyt kirppispöytävuokran jälkeen meillä on hitusen enemmän tilaa huushollissa, joten kaipa me täällä kaksiossa kökitään loppuikä.

Pojalla oli synttärit tuossa. Ekana pidetiin sellaiset pienimuotoiset lasten synttärit sinä varsinaisena synttäripäivänä, eli kutsuttiin naapurin likat ja yksi typykkä Ylöjärveltä. Nämä juhlat olivat naamiaissynttärit. Poika oli puettu Beckhamiksi, meillä kun oli Englannin jalkapallomaajoukkuepeliasu pojalle (oli ostettu se jo ennen pojan syntymää) ja sitten laitettiin tukka hauskasti tötterölle. Naapurin toinen tyttö oli prinsessa, toinen oli Laura Ingals ja kolmas tytteli oli juhlissa mukana upeassa hörhelöpörhelörinsessamekossa:) Siinä sitten touhuttiin ja ohjelmassa oli myös pieni ohjelmanumero, josta lapset ei kyllä ymmärtäneet oikein mitään, nimittäin ongintaa. Muksut vain ihmettelivät koria ja narua. Sitten rypistelivät ja katselivat kiiltokuviaan, mitä onginnasta saivat:) Sellaista touhua se sitten oli se ilta.

Lisää synttärijuhlintaa oli viikonloppuna. Ekana saatiin vieraiksi miehen veljen perheja anoppi. Touhuttiin siinä sitten ja syötiin kakkua! Lapset leikki ja virittivät juhlatunnelmaa juoksemalla ja kiljumalla täyttä kurkkua. Ihanaa:) Piti olla myös ongintaa, mutta juhlien emäntä unohti perhana järjestää sen ohjelman.. hyvä hei. Ehkä ensi kerralla sitten muistan! Poika saikin tältä porukalta tosi mieleisen lahjan, Brion hellan ja astioita! Niitä on kyllä käytetty! Joka päivä poika kokkailee kaikenlaista ja me vanhemmat saadaan "maistella" keitoksia:) Että kiitos vaan kivasta lahjasta ja käynnistä!!!

Sunnuntaina saatiin vieraiksi omaa perhettäni. Ja taas kakuteltiin. Poika taas veti oman shownsa kaikille:) Eno toi pojalle kauan toivotun lahjan, imurin. Poika rakastaa imurointia. Joka ikinen päivä me puhutaan imuroinnista ja poika käy siivouskomerolla ronklaamassa imuria. Nytpä sitten paketista putkahti ihka ikioma vaaleanpunainen imuri. Poika katsoi imuria, sen jälkeen enoa ja enon vaimoa mykkänä ilosta, sitten taas imuria, taas enoon ja enon vaimoon.. Sitten hurina päälle ja imuroimaan. Siitä seuraavaksi poika juoksi taatan tuoman pikkuflyygelin luo, siitä rahalaatikon luo, tyhjensi ja täytti sen, ja taas imurin luo. Välillä kokkailtiin. Oi onnenpäivää, uusia leluja noin paljon! Mummi ja kummi toivat säkkituolin, jota aluksi hämmästeltiin kun siihen niin patisteltiin. Nyt tänäpäivänä säkkituolia käytetään jo hienosti.
Kiitos kaikille pojan puolesta kaikista ihanista lahjoista ja että juhlitte 2 v-päivää pojan kanssa. Kovasti poika aina odottaa kun kerrotaan ketä on tulossa kylään.

Itse hankittiin pojalla sählymaila ja pallo (ovat kyllä kaapissa holtittoman käytön takia) ja dublo-legoja paketti.

Sellaista synttäreiden viettoa oli!

Lisää synttärijuhlintaa oli sitten anopilla, joka täytti 60 v!! Onnea anoppi! Niin nuorekas anoppi onkin, ettei millään uskoisi, että 60 vuotta on lasissa:)

Niin hei, ja suloisia vauvauutisia!!! Hyvä kaveri Espoosta sai torstaina tyttövauvan!! Niin passelin kokoinen ja kaikki oli mennyt hyvin! Oi kun pääsisi tuota pientä vaavelia pian katsomaan! Onnea koko perheelle sinne suunnalle!

Perjantaina käytiin serkun ja miehensä kanssa syömässä ravintola Franklyssä ja siitä hypähdettiin teatteriin katsomaan Vuonna 85. Juhlittiin siinä miehen synttäreitä samalla! Ruoka oli ihan hyvää, seura mitä parasta ja teatteri tosi hauska ja viihdyttävä. Oltiin 3. rivillä, joten nähtiin tosi hyvin kaikki:) Äitini hoiti poikaa kotona, kiitos siitä! Oli tosi leppoisa ilta!

Eilen juhlittiin pojan kaverin synttäreitä Ylöjärvellä.Siellä oli sankari niin nättinä ja syötiin kakkua ja notkuttiin iltaa juhlissa. Mukavaa oli, niin kuin aina tuon perheen kanssa!

Niin, yksi sunnuntai visiteerattiin kaveriperhettä Tottijärvellä. Ovat muuttaneet siellä vanhaan pappilaan, ja tehneet yläkertaan omat asuintilat, appiukko asuu alakerrassa. Upea talo olikin, ruokasalit ja kaikki! Hienoa työtä ovat tehneet siellä, niin kotoisaa oli. Pojat leikki ja touhusi ja herkuteltiinkin. Oli tosi kiva käydä kylässä!!!

Ensi viikolla on tiedossa vanhan kaverin treffaamista. Tämän kaverin tapasin joskus vuonna keppi ja kivi kielikurssilla Englannissa. Ollaan kyllä treffailtu aina välillä, mutta nyt viime kerrasta on vuosia. Kaveri tulee käymään. Kivaa!

Tiistaina on valokuvaus hoidossa. Apua, mun lapsella on valokuvaus! Mitähän siitä tulee?:)

Niin, ja serkku houkutteli mua katsomaan Sami Hintsasta perjantaina. Taidan mennä.

Niin, ja huippuhauska ex tempore reissu oli tuossa viikko sitten. Lähdin koiraa lenkittämään ja saattamaan anoppia bussipysäkille. Soitin samalla reissulla äidille, et voisko tulla poikkeen. Siellä olikin veli ja vaimonsa kylässä, viinipullo juuri avattuna, thaimaalaista ruokaa tulossa.. Hups vaan, jäin siihen sitten. Syötiin, viiniteltiin, juteltiin, katsottiin telkkaria. Sitten veljeni sanoi, että eiköhän lähdetä paikalliseen, eli tässä tapauksessa Kujakolliin.Mä vedin pipan päähän ja tossut jalkaan (olinhan koiranlenkitysreissulla) ja sinne suunnattiin, yhdelle... Siellä olikin joku irkkubändi soittamassa. Juteltiin ja kuunneltiin hyvää musaa, otettiin "yhdet" ja palauduin kotiin puoli 3 yöllä:) Kotiin tullessa laulettiin lasten lauluja:) Tuollaiset ex tempore-reissut on ihan parhaita! Seurakin oli niin hyvää!
Ja hei, julkkisbongaus: Salkkareiden Ismo oli siellä kanssa, samoin Pauli Hanhiniemi! Vitsit, että joku on mulle nyt kateellinen, se laittoi kitaransa mun tuolin taakse säilytykseen. Jotain se sanoikin meille siinä! Vitsit miten hienoa!:) Kandee käydä noissa paikallisissa, näkee ihan parhaita julkkiksia!

Tämmöistä meille! Kipeinäkin on kyl oltu tässä samalla. Mä olin ihan tukossa räästä ainakin kolme viikkoa, kunnes sain korvatulehduksen ja siihen antibiootin. Sit paranin. Mies vähän yskii vieläkin. Poika vaan on pysynyt terveenä, ihmeellistä kyllä!! Se onkin kiva, ettei saa taas sitten räkätaudin johdosta korvatulehdusta..

Mut nyt mä meen kattoon, kuka tippuu Idolsista.