Tänään meillä olikin koko perheen ensimmäinen yhteinen saunailta. Ihan eka saunominen pojan kanssa meni aikanaan ihan pipariksi, poika pelkäsi saunaa ja itki hysteerisenä. Nyt laitettiin poika ekana kylpyyn, jossa polski ankkojen ja veneen kanssa. Siitä sitten mentiin saunaan alalauteelle istumaan ja pikkuankka siellä odotti poikaa. Tällä kertaa saunominen meni kerrassaan loistavasti, oli oikein leppoisaa. Poika ihmetteli uutta ympäristöään ja leikki leluilla. Saunan päälle poika sai pillimehun. Sitten vähän leikittiin ja nukkumatti korjasi poitsun aika nopeaan höyhensaarille. En äkkiä keksi kivempaa tapaa viettää lauantai-iltaa kuin saunoa koko porukalla!!

Muita kuulumisia.. en saanut maksusitoumusta vakuutusyhtiöltä siihen sappileikkaukseen yksityispuolella. Ja minä tyhmä en pyytänyt lääkäriltä aikanaan lähetettä Hatanpäälle. Nyt maanantaina täytyy pyytää se lähete, että pääsisi mahdollisimman pian leikkaukseen. Yksi yö nimittäin on tässä mennyt jo valvoessa ja kärvistellessä, lääkkeetkään eivät auttaneet ja jouduin soittamaan äidin viemään minut Hatanpäälle päivystykseen. Tiesin, että turhaa se on, mutta olin niin kipeä, etten voinut kotiinkaan jäädä. No, sielläpä sitten odotellessa (2 h) kivut lähtivät melkein kokonaan. Sain kuitenkin uuden kipulääkereseptin, tämä uusi lääke on kuulemma parempi kuin Litalgin.
Sellaista touhua täällä. Nyt täytyy vähän kyttäillä syömisiä ja toivoa, ettei noita kipuja tulisi, että pääsen käymään töissä.

Töissä sujuu edelleen kivasti, alan yhä paremmin hahmottamaan kokonaisuuksia. Röntgenpuolella on mukavaa porukkaa kyllä.

Niin ja viimeinen vauvajumppakerta meni pikkujoulujen merkeissä. Tonttulakit päässä lapset touhusi ja äidit juoruili ja otti kuvia. Nyt loppui meidän vauvajumpat, saas nähdä mitä seuraavaksi keksitään.

Joulu tulee pian, kaksi viikkoa enää odotusta. Menen huomenna ostamaan joululahjoja ja sitten iltapäivällä mennään mun kummitytölle kylään Pirkkalaan! Jee!