No niin, laiskasti olen kirjoitellut tänne. Aloitetaans perjantaista:

Sisko haki minut Teivoon katsomaan kaverinsa hevosten kantakirjausta. Hauska oli käydä katsomassa kun oli hepat laitettu niin hienoiksi. Hieno "näyttely" olikin! Sen jälkeen mentiin Vapaa Valintaan shoppailemaan ja käytiin myös ostamassa isänpäivälahjaan tarvikkeita. Me nimittäin tehtiin se lahja ihan itse (osittain). Sellainen hieno luontopäiväkirja laadittiin. Mukavaa oli. Sisko sai sitten pitää vauvaa sylissä mielin määrin kun vauva antoi äänimerkkejä hienosti moneen otteeseen:)

No, lauantaina oli sitten kummitytön ristiäiset. Hienon nimen sai typykkä kyllä, ihan on nimensä näköinen.En sitä viitsi tänne kirjoittaa kun jos haluavat pysyä silleen anonyyminä tämä perhe.Vauva näytti temperamenttiaan hienosti toimituksen aikana:) Vauvan isosiskollakin oli tehtävä kastetoimituksessa, pyyhkiä kastevesi vauvan päästä.Hienosti meni tilaisuus, mukavaa oli.

Ja mä sain käyttää ekaa kertaa noita mun ihania kenkiäni, mitkä jo kesällä ostin, mutta syksyllä en voinut niitä käyttää kun jalat oli niiiin turvoksissa raskauden lopussa. Nyt sain laittaa ne jalkaan! Anoppikin sanoi, että on "käheet kengät"! Olen siis todellakin kenkäfriikki.

Niin, ja siis meillähän juhlittiin ekaa isänpäivää eilen! Vein sänkyyn kakut ja keksit! Saatiin kakkua noista ristiäisistä mukaan, eli kiitos vaan kummitytön vanhemmille, heidän ansiostaan meidän isi sai kakkua aamulla! No, nautiskeltiin molemmat aamiainen sängyssä ja pötköteltiin vauvan kanssa jutustellen aika pitkään aamupäivään.
Iltapäivällä suunnattiin kohti meidän isiä. Siellä olikin innokkaat vauvan lellijät odottelemassa. Ja pöydät notkui herkkuja! Ahmittiin masut täyteen ja muuten vietettiin oikein mukava isänpäiväilta!

Tänään mies meni töihin kun isyysloma loppui. Täällä me nyt sitten puuhataan vauvan kanssa kahdestaan. Vauva jo juttelee vaikka mitä, ei nyt varsinaisesti lauseita, mutta sinne päin;) omia hienoja äännähdyksiään. Se on kivaa, kun se alkaa hereillä ollessaan jo kiljahdella ja seurailla mun puuhia, ettei se vain nuku ja hereillä ollessaan syö ja kilju. Nyt se yrittää taistella unta vastaan tuossa sängyllä. Taitaa uni voittaa kuitenkin!