Hmm, mistäs aloittaisi? Vaikka tiistaista. Tosiaan, meidän pikkumies ryömii hauskan näköisesti pikku hylkeen lailla, itseään käsillä eteenpäin vetäen. Pikkurekka on se kiinnostava esine ainakin. Ihana piipertäjä tuo poitsu.

Ja poika on alkanut jutellakin, parhaillaan juttelee miehen kanssa olkkarissa. Poika sanoo "yyy" ja sit me vastataan sille samanlailla. Se jatkaa juttua usein "yyyy", "öööö", "iiii". Jutustelu on vielä vähän muuttunutkin osin, jokellus on erilaista. Meidän poika siis kasvaa ja kehittyy! Miten ainutlaatuista:)

Niin, vauvauutisiakin kuulin! Kaveri sai POJAN!! Pikkuisen, mutta sitäkin tomeramman pikkumiehen! Onnea heille ihan hirveästi!!

Tiistaina illalla kaveri tuli kylään, leivoin siitä innostuneena kinkkupiirakan. Se nautiskeltiin ja käytiin myös kävelyllä. Kaveri oli käynyt etelässä ja kertoi juttuja reissusta mulle, kateelliselle!

Keskiviikkona paineltiin kaverin kanssa Pyntsälle taas munkkikahveille. Kivaan aikaan satuttiin sinne, siellä oli kaksi bussilastillista lapsia luokkaretkellä. Vähän siinä jonotettiin sitten, mutta mitä emme tekisi niiden munkkien takia?
Keskiviikkoiltana mentiin kaveripariskunnalle kylään. Asuvat kivalla paikalla, Tammerkoski virtaa ihanasti silmien edessä, jättikokoisella terassilla istuessa.

Torstaina, kääk, joku voisi valaista mitä silloin olen tehnyt, jos joku tietää?:)

Perjantaina oli työkavereiden kanssa "palaveri". Muut oli viihdemeiningeissä, mutta mä Boring autolla. Mut ei silti ilta ollut lainkaan boring, ei tässä porukassa koskaan! Meillä on hyvä akkakööri ja taas syötiin ja juotiin koko ilta, ja juteltiin vaikka mistä! Sovittiin elokuulle seuraavat treffit!Niitä odotellessa...

Lauantaina herättiin aika aikaisin (miksiköhän?!). Mies lähti omiin menoihinsa, pitkästä aikaa.On kaikkia pelejä niin ollut, ettei ole paljon humputtelemassa käynyt. Sinne meni mies ja mä jäin pojan kanssa valmistautumaan illan juhliin. Nimittäin isän sedän 70-vuotis syntymäpäiville Parkanoon. Vähän jänskätti, että miten menisi pojan kanssa kahdestaan ajot ja juhlat muutenkin. Onneksi sain isän kyytiin matkalta, ajeltiin juhlapaikalle yhdessä. Juhlat alkoivat heti syömisellä. Isä piti poikaa sylissä ja mä näpsäkästi keräsin ruokaa kahdelle lautaselle. Istuttiin samassa pöydässä mun serkun perheen kanssa. Perheeseen kuuluu siis noin 5 v ja  2 v. lapset. Kivaa seuraa olivat ja ihana serkkuni nappasi minulta hetkeksi pojan jotta sain paremmin syötyä, kiitos siitä! Kiitos myös Isulle, auttoi niin kivasti, mäkin sain ruokaa. Muutenkin oli kivasti apuna pojan kanssa puuhaillessa.
Juhlissa oli myös ohjelmaa! Meidän suvussa kun noita soittajia riittää, niin saatiin kuulla monta hienoa esitystä! Poikakin oli hienosti koko ohjelman ajan, välillä naureskeli itsekseen ääneen. Hokasin, että se nauraa kukkahelistimelle.... Musiikkiosuuksilla oli tosi rauhallinen, tykkäsi musasta!:) Taata lupasikin jo pian ostaa pojalle haitarin!:)
Kun bändi meni tauolle niin poika nukahti. Nukkui kaukalossaan puolisen tuntia, niin sopivasti kakkukahvien ajan. Aika myöhään oltiin kuitenkin juhlissa kun lähdettiin kotiin ehkä puoli kymmenen aikaan illalla. Oikein hauskat juhlat olivat. Isä tuli kyydilläni kotiin. Ai niin, Kyröskoskikin nähtiin, olikohan ottanut vähän sahtia tai jotain, kun niin oli puheliaalla tuulella?;)
Matka meni onneksi hyvin. Poika meni tosi myöhään nukkumaan. Nukkui sitten aamulla aika pitkään. Ja hyvät aamupäikkäritkin. Sai äiti ja isikin vähän ottaa päikkäreitä.

Hei, nyt mä muistan torstain puuhat!!!! Kävin ekaa kertaa Plantagenissa. Ostin meille terassille kukkia! Plantagen ei ollut kovin hyvä paikka mun mielestä.. Nahistuneita kukkia, ei mikään ihmeellinen valikoima, halpaa vain tarjoustuotteet. En me enää. Mut nyt ostin tälle kesälle sieltä vähän flowerpoweria. Ostin oransseja kukkia (en tiedä mitä), valkoisia petunioita ja sitten keltaisia jotain nättejä. Valkoisen amppelikukankin ostin. Sitten pari aidalle laitettavaa astiaa, johon niitä kukkia sitten innokkaana laittelin. Ai että tuli hieno terassi!! Ihanan näköistä nyt!!

Tänään sitten vihdosta viimein sain perattua aidan vierustan kukkaspuskatkin. Aika reilulla kädellä niitä raivasin. Pari kuihtunutta tuijaa sai lähdön ja jotkut ihme puskat jotka rehotti, siistin tosi pieniksi. Eiköhän ne siitä taas lähde kasvamaan. Uutta multaakin laittelin kukkapenkkiin. On ihana sekin nyt, siisti! Tekis mieli pitää terassin avajaiset kun saan vielä tuolit ja pöydän aseteltua jonain nättinä päivänä.

Naapureiden kanssa on kova juttu nyt uuden naapurin kissasta. Se jahtaa täällä pikkulintuja kun kulkee vapaana. Kovin kiinnostunut oli meidän terassista kunnes sitten huomasi meidän koiran. Oikein suloinen musta kissa, kulkunen kaulassa viipottaa. Meidän naapurusto on aika kissanvastainen. Mä en oikein tiedä mitä mieltä olisin sitten. Me ostettiin vaunuihin sellainen kissaristikko. En mä lähtis silleen sitä kissaa häätään. Yksillä naapureilla ihan onnistui kissojen laitto naruun. Siellä ne on narussa pihalla kahdestaan. Ehkei kaupunkialueelle sitten niin kissat kuulu vapaana kulkemaan, mutta en kyllä tiedä sitten kuinka kissat viihtyy ihan sisäkissoinakaan. Varmaan siihen tottuu siihenkin. Mut vapaana juossut kissa ei ehkä totu sisäkissaksi. Naruun voisi varmaan tottua.
Aika kiinnostunut se oli meidän terassista. Saas nähdä kuinka käy. Sisäpihallakin on lasten hiekkalaatikko. Sitä naapurit eniten miettii. Ihana kissa se on, suloinen. Toivottavasti päästään naapurustossa yhteisymmärrykseen!

No, uusi viikko alkaa. Mitähän se tuopi tullessaan?