En ole ehtinyt paljon kirjoittelemaan. Eikä ole paljon kirjoitettavaakaan. Elämä on lähinnä töihin, kotiin, töihin, kotiin, töihin, kotiin....Iltaisin ollaan jotenkin ihan uupuneita eikä olla tehty oikein mitään. Että eipä tässä kertomista olekaan. Sappivaivat on ihan mennyttä elämää, onneksi. Ihanaa olla normaali ja ihanaa juoda kahvia ja syödä suklaata:)

Sellaista kivaa on tiedossa, että kun meikäläinen tässä vanhenee huhtikuussa niin me iskä ja äiskä lähdetään Helsinkiin lomaileen. Aluksi puhuttiin ulkomaan reissusta mut oli aika kalliita nuo pitkät viikonloput joten päädyttiin Hesaan sitten. Helsinkin on ihana paikka, siellä kyllä keksii puuhaa. Varasin huoneen 3 yöksi hotelli Tornista. Se on sellainen näköalahuone, upeat näköalat yli Helsingin. Ja se on siinä mielessä aika erikoinen huone, että siinä oli lasinen kylppäri!! En olis kyllä sellaista ihan halunnut, mutta jos halusi näköalahuoneen niin oli otettava tuollainen kylppäri... Ajattelin, että onhan pöntön oltava omassa kopissaan, mutta eipä ole:) Onpa kerrankin erilainen hotellihuone. Sitten varasin liput 5.4. lauantaille teatteriin, Luolamieheen. On kuulemma hauska. Hope so. Sitten sunnuntai onkin ehkä sellainen lököpäivä. NUKUTAAN, pötkötellään, mennään ehkä leffaan... Sitten maanantaina shoppaillaan raivokkaasti, iltapäivällä jos menisi johonkin ihanaan hoitoon, kun siinä Tornin yhteydessä on sellainen Escape Day Spa. Sitten illalla johonkin kivaan paikkaa syömään. Tiistaina sitten rentoutuneena kotiin.

Tämmöistä on suunnitelmissa. Ihan kivaa!

Poika voi hyvin, vaikka jälkitarkastuksessa todettiinkin toinen korvatulehdus. Mitään oireita ei ollut (näkyvissä siis), poika oli ihan iloinen ja virkeä, ei kuumetta ei mitään. Mutta tulehdus oli ja kuurin sai. Nyt sekin on mennyttä jo. Toivottavasti nuo korvatulehdukset nyt jäisi pois. Ainakaan mitään räkätautia ei nyt ole. Vaan eipä pitäisi ääneen sitä sanoa, ettei se taas iske.
Yleensä ottaen poika on kovin iloinen ja touhukas aina vaan. On alkanut heräämään aikaisemmin, jopa klo 6-7. Ennen nukkui klo 8-9- asti. Täytyy vaan mennä aina ajoissa viikonloppunakin nukkumaan, että jaksaa aamulla herätä.

Nyt lopetan kirjoittelun koska me lähdetään koko perheen voimin ulkoilemaan.

Toivottavasti tämä nyt riitti vaativille lukijoilleni:)