Tässä on ihan arkitouhuja touhuttu. Poika siis - jo ehkä olen maininnut- kävelee ahkerasti.Se on niin hauskaa katseltavaa.

Olen kokeillut sitä, että annan lusikan kouraan kun syödään, joskus harjoitellaan sitä, että jos vaikka se lusikka osuisi ruokaankin (ja vielä suuhunkin). Ehkä noin 4 kertaa näin on käynyt. Yleensä poika laittaa käden ruokaan ja mielellään heittäisi koko lautasen lattialle. Täytynee neuvolasta seuraavalla kerralla kysellä, että miten ihmeessä se syömisen harjoittelu toteutetaan, vai olenkohan aivan liian aikaisessa? Vai myöhässä? Sormin poika syö ihan jo vaikka mitä pöydältä kun laitan esim. raejuustoa pöydälle kun syödään.
Nyt taas mammat, vinkkejä kehiin! Muutkin kuin mammat saa antaa vinkkejä:) vinkkejä syömisharjoitteluihin!

Niin, ja potan ostin. Sitä on siis ihan kokeiltu pari kertaa. Mitään tuotoksia ei pottaan ole tullut. Mutta en hätäänny. Kaikki aikanaan. Siihenkin otan vastaan vinkkejä, että mites tätäkin hommaa kannattaisi alkaa harjoitella.

Hiekkiksellä ollaan käyty taas sottaamassa. Sitä hiekkaa on sitten ihan joka paikassa kun tullaan sisälle. Niin, että siivoamista riittää.

Tämmöistä kuuluu meille. Jo on taas kommentit hiipuneet. Onkohan lukijat kaikki kadonneet? Mietin tässä, että joskos lopettaisin blogin pidon kun tulee vuosi pojalle täyteen. Mutta enpä tiedä sitten, eipä tämä nyt niin mahdottomia vaadi, tämä kirjoittelu. Saas nähdä mitä teen. Raportoin taas kun ehdin!