Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille ja erityisesti omalle, rakkaalle äidilleni!!!!

Nukun korvatulpat korvissa silloin kun on oma nukkumisvuoroni aamulla, mutta silti kuulin aamutoimien hälinän tänä aamuna. Heräsin siihen kun lapset ryntäsivät makkariin onnentoivotuksin ja aamupalatarjottimin! Vuoden ihanimpia aamuja nämä äitienpäiväaamut!

Siinä sitä sitten herkuteltiin. Poika oli tehnyt kerhossa keksejä ja kirjekuoressa oli hieno kortti, jossa oli pojan kuva. Kirjekuorikin oli hienosti väritelty, leppäkerttuja. Poika oli tehnyt myös kokkikirjan, jossa on ranskalaisten ja nakkien teko-ohje, mutta se on nyt piilotettu niin hyvin, ettei sitä ole vielä löytynyt :D Kyllä se vielä joskus esiin pompsahtaa!

Mies on jo antanut äitienpäivälahjan lastensa äidille (se olen minä, jos se jollekin on vielä epäselvää). Sain lentoliput Kaunasiin. Hauska vitsi miehen mielestä on se, että hän osti vahingossa myös paluulipunkin.. Mä siihen sitten kyllä sanoin, että voin mä sinne Kaunasiin pidemmäksikin aikaa jäädä, mutta luulen, että se paluulippu nimenomaan on miehelle se tärkein ;) No juu, mutta hieno lahja oli! Se on kyllä vielä käyttämättä, kahden viikon päästä lähden meidän ompeluseuran kanssa Liettuaan katsomaan paikallisia ompeluksia! Sain vielä "yllätykseksi" aamuun kirjan ja suklaalevyn! Ne on aina todellisia yllätyksiä, samoin kuin nimipäivänä pörrösukat :) Ihania "yllätyksiä" :)

Päivän parhautta oli myös aamun painihetki. Jonka jälkeen miehet lähti hakemaan kakkua ja kukkia. Kukat oli poika valinnut, oli söpö kukkahärpäke kertakaikkiaan ja mies tilasi naapurikikkarilta mustikka-valkosuklaakakun, joka sitten neljään pekkaan hotkaistiin.

Näin sitä on alkanut hauska päivä! Kohta suunnataan auton nokka kohti Amurin mummulaa ja päästään onnittelemaan parasta äitiä, mummua ja anoppia!

Ihanaista äitienpäivää kaikille äideille ja äidinmielisille!