No niin, viikon keskivaiheilla mennään!

Maanantaina sain tosiaan kylään meidän pojalle kaksi tyttöystävää:) Söpsyt typsyt kävi visiitillä. Me mammat sitten herkuteltiin Meksikon padalla ja jälkkäriksi oli mun tekemää täysin epäonnistunutta mansikkapiirakkaa (kyllä! on mahdollista pilata mansikkapiirakka). Oli mukavaa nähdä flikkoja ja juoruilla - mistäpä muusta kuin- vauva-asioista:) Kauheasti vauvat kasvaa ja kehittyy!

Tiistaina mentiin sitten ekan kerran äiti-vauva-jumppaan. Meitä on siellä nyt minä, kaverini Ylöjärveltä ja sitten mieheni veljen avovaimo ja tietty vauvat. Aikamoista touhua se oli, räntäsateessa puuhattiin itsemme paikan päälle ja siellä sitten yritettiin nopeasti kurkata vielä vaipat ennen jumppaa ja syöttääkin.. viime tingassa kerkesin saliin. Sellaista humputtelua ja hömpöttelyä se jumppa oli, eipä tosiaan mitään kovin hikistä. Sitä hikisempääkin on sitten keväämmällä tiedossa kuulemma. Mutta ihan hauskaa loruilua ja puuhastelua kuitenkin. Ja poika sitten jälleen kerran osoitti miehekkyytensä:) Kesken Kummitusrockin nukahti äiskän syliin. Vaikka kuinka heiluttiin ja ketkuteltiin niin poika nukkui vaan. Loppujumppa menikin sitten pojan osalta aika rauhallisesti kun nukkui vaan, vaikka mitä puuhattiin.. Aika hauskaa:)

Eilen eli keskiviikkona ajeltiin siskon kanssa kylään serkulle Ylöjärvelle. Olipas hauskaa käydä siellä jutustelemassa ja nähdä muksuja! Sain laulaa nuoremmalle lapselle sellaisesta laulukirjasta lauluja, toivottavasti tytölle ei jäänyt pahoja traumoja siitä... Oli oikein mukavaa poikkeilla pikkuserkkulassa:)
Meidän poika tarkkaili alkuun menoa ja kiljahteli sitten omia kommenttejaan myös sekaan.

Iltapäivällä menin jalkahoitoon, jonne minulle oli lahjakortti. Se oli mieheltäni joululahja. Tuli niin hienot pehmoiset jalat!! Otin vielä kulmien ja ripsien värjäykset... ripset ei näytä sen kummemmilta kuin ennenkään ja kulmat on ihan kamalat...että silleen. Taas piti näin muistuttaa itselle, että nypihän itse kulmasi ja tarpeen tullen voi sitten väritellä niitä itse vaan. Onneksi kasvavat nopeasti ja värikin vähän haalenee pesujen myötä.. Pöh.

Illalla poikkesin vielä kaverille kylään. Saatiin taas parantaa maailmaa oikein kunnolla. Kahvia tottakai ryystettiin! Hauska se ohjelma Ota tai jätä. Ihan oikein sille likalle, että sai vain 50 €, mitäs otti typerän riskin!!!!:)

No niin, viikko jatkuu kotipäivien merkeissä, paitsi lauantaina, silloin on tiedossa juhlintaa suvun tyyliin;)