Poika on jo jonkin aikaa nostellut peppuaan hienosti lattialla kieriessään. Myös jalkoja on potkutellut, muttei ole ennen hokannut ottaa käsiä käyttöön. Mutta tänä aamuna, voi että oonkin innoissani, annoin pojalle pikkuisen rekka-auton lattialle ja sehän lähti ryömimään sitä kohti!!!! Meidän pieni vauva!!! Voi että... Olin vieläpä lähdössä menoihini ja mummu oli tulossa poikaa hoitamaan, joten mummukin tullessaan pääsi todistamaan tätä upeaa kehitysaskelta! Miehellekin soitin töihin näin tärkeän asian!

Tänään poika on sitten ryöminyt useaan otteeseen. Nimenomaan se auto kiinnostaa kovasti! Alkaakohan mammalle koittaa vilkkaammat ajat kun poika kiitää paikasta toiseen!?

Mutta mistä lapsi oikein keksii sen, että nytpä liikutankin käsiäni näin ja pääsen eteenpäin. Tomerasti hän puskee eteenpäin, kuin pieni hylje lattialla. Ihana poika!

Muuten tänne ei kuulu mitään kummempaa. En ole tehnyt mitään erikoista. Tänään sain kylään kaverini, kahviteltiin, juoruttiin ja käytiin kävelyllä. Ihanan näköistä ulkona kun on niin vihreää. On luvattu niin kivaa ilmaakin nyt, että jee! Huomenna menen terassia puunaan, ja kitken rikkiksii ja kaivan multapussit esiin. Jos pääsisin jollain kukkia ostaan joku päivä niin vois laittaa vähän piristystä terassille!