Aikamoinen kesä on ollut. Mies on ollut kohta sen kuusi viikkoa lomalla ja kesä on tuntunut pitkältä! Siis hyvässä mielessä!:) Ollaan oleskeltu kotosalla ja reissattu, aikalailla sopivassa suhteessa.

Ollaan reissattu aika paljon ihan oman perheen kesken ja on ollut oikein mukavaa! Välillä on sitten ollut muitakin kokoonpanoja ja sekin on hyvä!

Käytiin tsekkaamassa uusi Ikea. Oli kiva paikka. Sitten joskus 15 vuoden päästä kun me löydetään oma asunto niin meen sinne sitten ostaan kaikki kamppeet niin köökkiin kuin kylppäriinkin:)

Kavereiden mökillä poikettiin onnittelemassa heidän lapsiaan kun missattiin lasten synttärit vesirokon takia. Grillailtiin ja kakuteltiin ja muksut ui. Poika pääsi oikein moottoriveneellä huristelemaan järvelle. Oli oikein onnellinen! Mukava päivä oli!

Särkänniemessäkin käytiin. Ostettiin pojalle ranneke ja poika yllätti olemalla varsinainen hurjapää. Ryntäsi laitteeseen kuin laitteeseen ja oli varsin ihmeissään Näsinneulassa. Akvaario vielä kruunasi reissun. Etenkin se ukkonen siellä akvaariossa oli aika jännä. Vaikka sitä ihan oikeaakin ukkosta on tänä kesänä päästy ihmettelemään.

Joka kesä täytyy käydä myös Kiviniityn kotieläinpuistossa. Se on ihan kesän ykköspaikka. Taas oli kivaa! Poika ajeli kaasuautoilla ja polkuautoilla, pomppi pomppulinnassa ja "tamburiinilla". Nautittiin tietty eväät ja käytiin tarkastamassa noidan tupa. Ja mikä tärkeintä, joka eläin ihmeteltiin jälleen kerran. Siellä oli sellainen eläin kuin guanako. Se oli erityisen ärsyttävä otus. Me sitä pojan kanssa ihasteltiin niin se katsoi minua yhtäkkiä äärimmäisen halveksivasti ja sylkäisi mun päälle hirveät pureskellut heinämössöt... Poika ihan säikähti ja siirryttiinkin sivuun haukkumaan se elukka ja siivottiin mun paitaa. Hyi mikä eläin. Luinkin jostain sitten, että laamat sylkee kun niillä on huono päivä. Jos sillä oli moonikset.... :) No, muuten meni reissu hyvin. Kova ukkonen vaan alkoi myllätä kun lähdettiin ajamaan kotiin.

Kun sitten tultiin kotiin, huomattiin, että digiboxi ei toimi. Jouduttiin sitten elämään ilman telkkaria pari päivää. Yllättävän hyvin sujui. Eihän telkkarista edes tule mitään. Meidän tv olikin sitten jo noin 20 vuotta vanha ja se räpsytteli ruutuaan epäilyttävästi, joten Jari kävi hakemassa meille hienon Sonyn taulutv:n. Se on hieno! Ei vaan pystytä tallentamaan mitään. Ja kaikki tallennetut lastenohjelmat meni vanhan digiboxin mukana.. kaikki 40 Kaapoa ja 25 Uteliasta Viliä yms :) Ehkä hyvä ;)

Kerettiin käydä myös Vammalassa (Sastamalassa oikeasti) Herra Hakkaraisenkin talossa. Se oli ihan kiva paikka. Paitsi että pitäisi vähän tutustua vielä enemmän noihin Kunnaksen kirjoihin niin saisi siitä talosta enemmän irti. Muuten Vammala oli todella kuollut paikka. Päätettiin käydä Rollsissa siellä, ja se oli myös aikamoinen.... .... .... elämys. Vammalasta suunnattiin Ooppilon nenu kohti Kyröskoskea. Moikattiin taataa  ja I:tä. Siellä Kyröskoskella kun istuttiin iltaa, niin saatiin todistaa aivan järisyttävä raekuuro. Ne rakeet oli noin 4 cm kokoisia jääkimpaleita. Pari koloa ne pamautti meidän auton konepeltiin. Aikamoinen raekuuro oli!

Virroillakin käytiin! Kaveripariskunta vuokrasi sieltä mökin ja pyysi meitä siellä käymään. Yksi yö siellä vietettiin. Ja oli niin mukavaa ja rentoa. Lapset riehui ja leikki ja touhusi, ui ja saunoi. Mekin saunottiin ja uitiin. Tosi ihana sauna siellä oli. En ole koskaan saunonut niin pitkään kuin siellä! Niin, ja pojallekin oli upea kokemus kun pääsi onkimaan! Etenkin, kun sai kalan, ahvenen!!!! Sitä sitten ihasteltiin ja tarkasteltiin ja päästettiin se sitten takaisin omaan kotiin, veteen.

Kesä on ollut kyllä niin ikimuistoista aikaa. Poika nauttii jo niin reissuista ja myös kotosalla yhdessä puuhaamisesta. Reissut onnistuukin usein yllättävän hyvin! Kyllä meillä on vaan aika tyytyväiset ja iloiset kakrut. Tyttökin on ollut aivan kertakaikkisen yllättävän helppo matkakumppani. Erittäin harvoin itkee tai kitisee. Varmasti tytsy vaan ihmettelee sitä touhua ja menoa ympärillään. Nauraa paljon ja kujertelee.

Tänään poika pyysi, että tuodaan sisko pojan huoneeseen korjaushommiin, apukorjaajaksi!:) Siellä ne nikkaroi pojan työvälineillä yhdessä.. Poika on kyllä oikein lämpimästi ottanut pikkusiskon vastaan. Ne kujeileekin yhdessä, etenkin ruokapöydässä. Kyllä ne vaan on niin ihania!

Huomenna lähdetään käymään Ikaalisissa, mökillä. Toivotaan aurinkoa!

Olen aloittanut lenkkeilyn. Jo toisella kerralla juoksu kulki paljon kevyemmin! Jospa saisi taas vähän kunnosta kiinni.

Nyt nukkumaan!