Oliskohan enkka tämä melkein kuukausi väliä viimeisimpään kirjoitukseen? Taitaa olla. Vaikka paljon olisi kerrottavaa kyllä. Ja aika kiireisen kevään syyksi laitankin tämään pitkän tauon.

Tänään oli kiva päivä, käytiin koko perhe mummun luona mökillä. Aurinko paistoi, poika tutki luontoa, me touhuttiin ja torkuttiin. Mäkin pötköttelin ja torkahtelin riippukeinussa, aijai, oli se mukavaa! Riippukeinussa seurailin sinitiaisen pesäntekopuuhia ja katselin joutsenia kun lensivät mökin yli. Yksi koppakuoriainen yritti hyökätä kimppuuni riippukeinuun, tipahti viereeni puusta.. sai äkkilähdön.

Pääosin mitä on tapahtunut on tuota synttärijuhlintaa (joka vieläkin jatkuu:). Anna raporttia heti kun pääsen rauhassa nettiin skriivaileen, muulloinkin kun klo 22 jälkeen. Illalla kovasti tuo peti kutsuu eikä jaksa kirjoitella mitään syvällisiä enää. Niin se tekee nytkin.

Työasioista sen verran, että työt jatkuvat tällä tietoa elokuun loppuun. Puhuttiin pidemmästäkin ajasta, mutta paperilla on toistaiseksi tuo elokuun loppuun saakka kestävä pesti. Niin, ja kesälomaa pidän kaksi viikkoa heinäkuussa.

Nyt nukkuun.