Kaikkee tässä on tapahtunut, enkä oo jaksanut kirjoitella pitkään aikaan, sori vaan lukijani!:)

Siskoni painosti minua kirjoittelemaan, ja lupasin, joten tässä nyt tulee löpinää sitten.

Viimeisen viikon aikana olemme käyneet mm. Teivossa hiittiä katsomassa. Poitsu oli mukana, nukkui taas vaunuissa onnellisen unta. Hepat juoksi hyvin ja aurinko paistoi. Sepä oli mukavaa, kaffiteltiin vielä Teivonlinnassa.

Palmusunnuntaina varauduin sankkoihin virpojajoukkoihin... joopajoo, todellakin. Kolme vuotta ollaan tässä asunnossa asuttu ja yhtenäkään palmusunnuntaina ei ole tullut virpojia. Ei lapset nykyään tule enää vieraiden ihmisten ovelle, tuttujen oville vaan. Tylsää. Mä sit joudun aina syömään yksin ne munat ja patukat... No, mies auttaa VÄHÄN. Muuten palmusunnuntai sujui lenkkeillessä, äiskän herkkuruokia maistellessa ja Unoa pelatessa veljen ja veljen tytön kanssa. Meillä on aina aika hauskaa kun pelataan, keksitään uusia pilkkalauseita kun jollain on hirvee "valikoima" kortteja kädessä! Ja se joka häviää, ei oikeastaan häviä, vaan saa nauttia pisimpään PELIN TIIMELLYKSESTÄ!!:)

Kotona ollaan muuten oltu ja lenkkeilty lähimaastossa. Tiistaina sain kaverin kylään ja jutusteltiin  pätkät pitkät, oli mukavaa. Meillä on aina hauskaa, kun jutut rönsyilee ties mihin älyttömyyksiin. Kummikaimakin saatiin kahville meidän tyttöjen kanssa! Hauska juttu!!!
Tiistaina käytiin myös vauvajumpassa, missä oli uusi ohjelma. Aika hauskaa oli. Harjoiteltiin myös kevätesitystä, se on sellainen nalleräppi:) Aika touhua on!

Keskiviikkona poikkeiltiin Kodin Ykkösessä kaverin kanssa, jutusteltiin ja mässättiin.. Päädyttiin lopuksi vielä kaverille kylään iltateelle. Maailmassa on vielä paljon parantamisen varaa, kun aina löytyy jotain parannettavaa:)

Tänään poika sai kummitädin kylään. Aika lellittelyä olikin. Aluksi vaan poika oli tosi väsynyt ja pääsikin unten maille sillä välin kun siskoni leipoi lupaamansa piirakan mun vanhenemisen johdosta. Tuolla se nyt jääkaapissa odottelee huomista (piirakka siis, ei sisko, hehhee). Se oli huippuhyvää (maisteltiin v-ä-h-ä-n taikinaa)! Siihen tuli lakua ja Turkin pippureita ja ties mitä herkkua! Kun poika taas heräsi sai lellittelyä osakseen. Saipa poika ekan pääsiäismunansakin, Kinderin. Puristeli sitä jonkin aikaa.. Kinderi on nyt vähän muotopuolena tuolla hyllyssä. Äiskä sitä täällä katselee, ja odottelee, koska sen uskaltaisi syödä!

Kuvia mun pitäis taas tähän liittää, mut katotaan joku toinen päivä taas, mä lähden kauppaan. Huomenna pitää ottaa kuva siitä piirakasta, niin hienot koristelutkin kun sisko laittoi siihen!! Ehkä mä sitten saan aikaiseksi liittää niitä kuvia!

Ai niin, peruna-porkkanasose menee jo aika hienosti! Tänään ja eilen meni vain YKSI paperi naamanpyyhintään syödessä! Ja muutenkin suu aukesi hienosti ja sosetta meni aika paljonkin! Hyvä meidän poika!

Oikein iloista pääsiäistä kaikille!!! Älkää ahmiko liikaa munia!!