Oi ihana maaliskuu! Josko tästä alkais taas kirjoitussuoni virrata kohisten ja sais enemmän tekstiä aikaan tänne blogiinkin. Ja jos sais vaikka kuviakin laitettua. Tuo pieni poika saa vain aikaan sen, ettei liiemmin aikaa tässä koneella vietetä.

Pientä raporttia sitten täytyy varmaan "raapustaa". Puolet asioista olen unohtanut mitä on tässä puuhattu.. Veljeni vaimonsa kanssa kävi kylässä viime sunnuntaina, olikin kivaa treffata. Käytiin sitten sisaruslaumalla + äiti syömässä kivassa ravintolassa nimeltä Frankly (muistaakseni). Oli ihana vuohenjuustosalaatti ja ihan mahtava (siis mahtava!) suklaakakku mitä söin.

Meidän kummipoikakin piipahti kylässä toissapäivänä! On se niin iso poika jo(taas tätä päivittelyä, kuinka nopeasti lapset kasvavat isoiksi)! Aika hässäkkää on kun on kolme vilkasta lasta meidän surkean pienessä luukussa. Mutta tunnelma on tiivis ja iloinen.

Mulla onkin hirveä asuntokuume. Kun sais lisää TILAA! Jotenkin vaan asuntoja on nyt tosi vähän myynnissä, ei oikein mitään asuntoa ole löytynyt, mitä viitsisi mennä edes katsomaan.

Jahas, nyt tuli taas kiirus, meen naapuriin kylään. Pitää syöttää poitsu sitä ennen.

Niin, varasin meille Sokos Hotelli Tornin yhteydessä toimivasta Escape Day Spa:sta ylelliset hoidot mun synttäripäiväksi! Miehelle Deep Tissue-hoito (hieronta) ja itselleni intialainen yrttihoito (kokovartalohoito intialaiseen ayerveda-hoitotapaan...) Että semmoista!Nyt taas kotipuuhiin!

Niin, ja nopea lisäys, poika hienosti sanoo, että "kiitti" tai "kitos" kun saa jotain, tai on syönyt! Muutenkin sanantynkiä on alkanut koko ajan enenevässä määrin pulpahdella. Mukavaa! Ja poika kävi taas parturissa, melkein jo ponnarin sai hiuksiin. Vähän itkuinen käynti se oli, mutta ehkä ajan kanssa poika tottuu. Ja myös korvatulehduksen jälkitarkastuksessa käytiin, ei korvatulehdusta!Jipii!

Tätä tänne, lisää tekstiä myöhemmin.