Ajattelin kirjoitella tästä päivästä kun se oli niin mukava.

Aamulla heräiltiin rauhassa huonosti nukutun yön jälkeen. Tytsy herätti varmaan 12 kertaa yöllä milloin mistäkin syystä.. No, kuitenkin suht pirteänä lähdettiin ulkoilemaan. Ajateltiin häiriköitä minun äitiäni ja suunnattiin vaunut ja pojan polkupyörä kohti mumskilaa. Vietiin pullia mukana ja ajateltiin, että hetki piipahdetaan siinä pihassa. Kuitenkin sitten poikettiin sisällekin sen verran, että lueskeltiin lehdestä, että Pispalassa on karnevaalit. Mehän siitä innostuttiin aivan. Äiti, minä ja poika päätettiin lähteä, mies halusi mennä kotiin vain vauvelin kanssa.

Pyöräiltiin sitten Tahmelan suuntaan ja kuultiin tutuilta, että siellä rannassa oli paloauto mihin sai tutustua. Poikahan intoa puhkuen pyöräili paikalle (piti tosin matkalla noin 10 rusinansyöntitaukoa) ja kurkisteli tarkkaan paloauton ja teki visaisia kysymyksiä palomiehille. Sai poika istua paloauton kyytiinkin. Uskalsi koskea rattiinkin:) Siitä paloauton vierestä sitten lähti hetimiten lasten karnevaalikulkue. Me osallistuttiin siihen. Huomattiin, miltä tuntui olla erilainen porukassa. Sanotaanko, että 90 % kulkueen aikuisista oli "pispalanhörhöjä" (ihan hyväntahtoisessa mielessä hörhöjä:) ja me oltiin sitten taviksii. Ihan kiva kulkue oli. Se päättyi kaupan ja pubin eteen, jossa syötiin nopeasti makkarat ja jäätiin katsomaan Herra Heinämäen lato-orkesteria. Se olikin aika hauska! Poitsu oli kovin kiinnostunut rumpalista. Kävi sitä kurkkimassa. Uskalsi jopa yksin mennä eturiviin. Konsertti oli hauska, mutta koska tuli kylmä, piti lähteä. Mainita täytyy, että aika sissejä oltiin, koko ajan nimittäin satoi. Aika inhottavan märkää oli, yhden sateenvarjon voimin siellä oleskeltiin. Sitten pyöräiltiin reippaasti kotiin. Minäkin sain oikein tehdä juoksupyrähdyksiä kun poika pyöräili niin kovaa!

Kiitos äidille seurasta! Kiva ex tempore karnevaali oli!

Kotosalle sitten pyöräiltiin ja valmistauduttiin kyläreissuun. Käytiin Tampereen itäpuolella moikkaamassa jo niin isoa kummipoikaamme. Oli tosi mukava visiitti. Jutusteltiin ja leikittiin sitten iltapäivä ja iltaakin siinä kunnes piti lähteä kotiin.

Oikein mukava päivä oli. Herra Heinämäen sanoin: "Paras päivä ikinä".