Aika viuhketta on edelleen meidän elämä ollut. Keväällä on kaikenlaista tohinaa, ihan mukavaa, mutta kyllä sitä rauhallisempaakin aikaa vois alkaa jo elää..:)

Puutarhan laittelin kuntoon. Kävin ostamassa omenapuun, keltakanelin. Myös mustaviinimarjapuska nököttää nyt pihassamme. Ja kaksi tyrnipuskaa. Ostin ensin yhden, ja sitten kuulin, että Tytti-tyrnimme tarvitsee poikaystävän. Sen hän sitten saikin. Kukkalaarimme sai kesäkukkia, perennoja ja yksivuotisia kukkasia. Yrttimaassa on tomaattia, ruohosipulia, persiljaa, tilliä ja lehtisalaattia. Tomaattia yritin ihan siemenistä kasvattaa, mutta ei se oikein onnistunut. Yksi pikkiriikkinen taimennatiainen on edelleen sisällä ruukussa ja yrittää koko ajan nahistua, mutta minä taistelen. Näyttää kyllä huonolta, ehkä aika hänestä vielä jättää lähipäivinä. :) Onneksi kaupasta saa noita taimia, kolme nakkasin pihaan, saadaankohan satoa? Nurmikkoa kylvin kun niitä koivuangervoita (tai jotain) poistettiin pihasta. Jo valmista nurmikkoa pitäisi ahkerasti lannoittaa, koska se on surkeassa kunnossa. Mutta innokas puutarhuri musta on tullut. Poika auttoi mua puskien laittamisessa ja hienosti poika laitteli omiakin kukkiaan, petunioita kukkalaariin. Niitä on myös yhdessä kasteltu, on mukavaa puuhaa.

Pojan hoitopaikassa vietettiin tiistaina läksiäisiä. Oli viimeinen hoitopäivä siinä hoitopaikassa sitten. Kolme vuotta poika kerkesi siellä ollakin. Ihan kiva paikka se oli, mutta kun nyt Nokialla asutaan, niin siirrytään nyt sitten Nokian kuvioihin. Kerhopaikkaa hain pojalle syksyksi. On tuttu paikka ja tutut ohjaajat, kun ollaan siellä samassa paikkaa käyty nyt perhekerhossa. Mukavat tädit on ja puuhaa varmaan tulee riittämään. Tytteli saa olla äidin helmoissa vielä vaan.

No, mutta läksiäiset sujui hienosti, oli ilmapalloja, keksejä, karkkeja, jätskiä, valokuvausta, lahjontaa.. Poika sai Leijat-paidan läksiäislahjaksi hoidosta. Vähän haikein mielin tyhjäsin vaatekorit ja pakkailin kamppeita sieltä mukaan. Halailtiin hoitajat ja niin yksi vaihe elämää jäi taakse.

Viime viikonloppuna saatiin pojan kanssa yllättävä yökyläkutsu. Kaveri pyyteli kylään kun mies ja isommat lapset olivat poissa kotoa niin tarvitsivat seuraa. Sinne sitten pojan kanssa suunnattiin. Poika oli ihan innoissaan! Olikin hauskaa. Ensin leikittiin ulkona ja sitten sisällä ja tietty herkuteltiin. Pojat leikkivät kunnes uni vei mukanaan. Ja me sitten kaverin kanssa juoruttiin myöhään yöhön, oli niin ihanaa keskustella kun sai puhua lauseet loppuun ja oikein paneutua pälpättämiseen:)

Sunnuntaina saatiinkin vieras kaukaa Malesiasta! Vuoteen ei oltu nähty ja oli kyllä tosi kiva nähdä! Jospa se velikin sieltä piakkoin saadaan Suomeen niin nähdään sitten sitäkin!

Nyt on helatorstai, mikä on ihan hassu vapaapäivä keskellä viikkoa. Pojat kävi pyöräilemässä, poika koitti ajaa ilman apupyöriäkin äsken. Hienoa, reipas poika! Me käytiin tytön kanssa mekko-ostoksilla. Naapurin äiti on ommellut Unikko-kankaasta mekon, ja käytiin sitä kokeilemassa. Sehän sopi kyllä, mutta tytteli ei ihastunut mekkoonsa lainkaan. Itkien kiskoi helmaa.. äidin tyttö, eipä sitä äidilläkään liikaa mekkoja näy.. No, katsotaan josko tottuisi.

Ulkoiltu on paljon! Naapurin pojasta on tullut tosi hyvä kaveri pojalle! Heti aamusta jo kyselee, voisko hakea kaveria ulos leikkimään. Melkein päivittäin nyt ovikellot ovilla soikin kun pojat juoksee toistensa luona kyselemässä leikkiseuraa:)

Tätä tämä nyt sitten on, tällaista touhua. Ristiäiset on nyt sitten sunnuntaina siskolla. Jännää, mikähän nimi pojalle annetaan??