Oonpas laiskistunut kirjoittelija. Saas nähdä saanko itsestäni irti tekstejä useammin jatkossa.

Toissa lauantaina kyläiltiin siis nimiäisten jälkeen kaverin perheen luona. Siellä on kolme vilperttiä poikaa ja meidän pikkuvilpertti sukelsi sekaan vaan. Ei hätkähtänyt isompien poikien touhuja, ainakaan kovin paljon! Oli hauska jutella ja kahvitella! Pitkästä aikaa!!

Katson tässä kalenteristani, että mitä ollaan tehty. Täällä lukee myös, että "loikoilua". Et on sitten rentouduttu kotosallakin..

Äitini kanssa tehtiin lounastreffit kaupungilla viime viikon maanantaina. Oli oikein mukavaa treffata keskellä päivää taas, poikakin nautti mumskin seurasta iloisena. Myös mumskin työkaverin seurasta! Sen jälkeen kävin täydentämässä pojan vaatevarastoa kun oli niin pieneksi jääneitä vaatteita. Löysinkin kivoja vaatteita, halvennuksestakin! Jo on poika syksyn tullen tyylikäs sitten!

Kaveri käväisi tyttönsä kanssa meillä tiistaina, puuhasteltiin sisäpuuhia aika paljon, pieni kävelylenkkikin tehtiin kuitenkin. Pojan kummisetäkin poikkesi asiointireissullaan kurkkaamaan poikaa ja kahvittelemaan meidän mammojen kanssa:)

Sitten yöllä meidän pojalle pamahti räkätauti. Siinä sitä laitettiin tippaa jos jonkinlaista ja huomattiin, että on poika lämminkin ja mitattiin kuume. Olihan sitä. Raasu raukkanen. Aika huonosti nukuimme koko perhe sen yön. Kaiken kukkuraksi olin varannut itselleni lääkäriajan seuraavalle päivälle. Kaverini tuli poikaa hoitamaan siksi aikaa. Hyvä hoitaja olikin, luotto 100 %. On hoitsu hänkin, ja tehokas, osaava hoitsu onkin! Hoiti pojan hyvin ja olen erittäin kiitollinen tästä palveluksesta!!

Seuraava yö meni paremmin kun otettiin supotkin käyttöön. Tippoja ja suppoja pojalle ja nukkui paremmin. Seuraavana päivänä ei ollut enää kuumetta. Mutta räkä valuu, edelleenkin vain. Nukuttelen ulkona vaunuissa poikaa, niin saa nukuttua, sisällä nokka on niin tukossa.
Eipä ole poika vielä toistaiseksi paljon sairastellut (koputtaa puuta). Nyt kuitenkin jostain nappasi tämän inhokkitaudin.

Torstaina illalla menin kavereiden kanssa syömään, kun yksi kaverini muutti Espooseen ja läksäiäisaterialla siinä sitten oltiin. Käytiin El Torossa ja oli aivan mahtaisa ruoka taas. Se pihviannos nyt ainakin! Oli tosi kivaa jutella kuuden hengen porukassa ja syödä samalla hyvää ruokaa! Ja toivottelen sinne Espooseen kaverille oikein ihanaa eloa ja oloa uudessa kodissa!!

Kotona ollaan siis oleskeltu kun sain sitten ihan itsekin räkätaudin. Viime perjantai olikin ihan kaamea päivä, niin hirveä väsy ja tukkoinen olo, että voi että.
Lauantaina poikkesin kuitenkin Lielahdessa kaverin kanssa tukkutorilla. Ihana paikka tosiaan. No sain halvalla kerraston... Sitten iltapäivällä lähdin naapurin kanssa lenkkeilemään, tehtiin vähän tavallista lyhyempi lenkki, ei vielä ollut kovin virkeä olo kuitenkaan, joskin aika paljon parempi kuin edellisenä päivänä.

Eilen eli sunnuntaina lähdettiin iltapäivällä kävelylle ja sitten poikettiin kaffeille meidän äidin luokse. Päivä vierähtikin siellä sitten. Oikein mukava päivä olikin!
Pojan kummitkin poikkesivat äidin luona ja poika ehkä tartutti heillekin räkätautinsa. Saa nähdä tarttuiko, mumski sai osuman kyllä..

Viikonloppuna seurattiin tarkkaan pojan liikkeitä, kun monen monta kertaa poika päästi tuesta irti ja seisoskeli esim. pallo kädessään SEKUNTEJA! Voitteko kuvitella?:) Meille tämä on suuri saavutus! Tosi tomerana jo seisoo ja tänään työnsi tuoli&pöytä-yhdistelmää, jonka syöttötuolista saa kehiteltyä. Hauska näky!!

Tänään kierrettiin Tohloppijärvi kaverin ja hänen 7 kk poikansa kanssa. Tottakai kahviteltiinkin! Oli ihana ilma! Tämä päivä oli kiva. Miehen kanssa järjestellään meidän asuntoa ja yritetään hävittää kaikki mitä ei tarvita ja missä ei ole tunnearvoa. Aika paljon roinaa on jo löytänyt uuden kodin Molokista tai ne tavarat joita armahdettiin, saivat asunnon kanakopista. Rasittaa tämä tavaranpaljous. Kun tilaa ei ole ja pölyä kertyy. Semmoista se on välillä niin sitten se elämä:)