Olipas mukavan leppoisa viikonloppu! Perjantai-iltana käväisin pojan kanssa kylässä naapurissa. Naapurilla on vuoden vanha tyttö. Naapuriin tuli kylään myös naapuri2 1v4kk tyttönsä kanssa. Oli tosi mukavaa rupatella siinä akkain juttuja. Kahviteltiinkin. Naapuri2 totesi, että on kahvittelut vähän muuttuneet verrattuna aikaan ennen lapsia. Samalla hetkellä meidän poitsun vesimuki kaatui lattialle, pöydän alle. Siellä sitten naapurin keittiön pöydän alla vettä luututessani totesin, että "todellakin on kahvitteluhetket muuttuneet"...
Mun visiitin aikana mies oli siivonnut huushollimme ja käynyt kaupassa. olikin sitten kiva aloittaa viikonloppu.

Lauantaina tein sellaista, mitä en ole tehnyt kuukausiin. Nimittäin lähdin JUMPALLE! Ja oli vaan mukavaa. Tuntuu, että kunto on jopa parempi kuin ennen. Mistä lie johtuu. Tykkäsin kyllä kovasti pomppia ja ähertää jumpalla. Nyt onkin vatsalihakset ihan kipeinä, se onkin hyvä se! Muuten lauantai sujui lekottelun merkeissä. Jaa juu, pojan kanssa ulkoiltiin pariin otteeseen. Poika tahtoo nykyään ulkona vaan taluttaa koiraa ITSE! Me annetaan sitten hihna ja sitten renkataan hihnan kanssa kun se menee tassujen väliin koko ajan. Koira vähän ihmettelee tätä touhua, mutta kulkee kiltisti mukana.
Lauantaina oli myös pojan kylpypäivä. Tein oikein kunnon saippuavaahtokylvyn. Poika oli erittäin epäluuloinen vaahtoa kohtaan, mutta innostui kuitenkin kun hetki ensin ihmeteltiin moista. Nykyään kylpeminen onkin pojan mielestä ihanaa, ja kylvystä nouseminen ihan tyhmää. Mutta näpsäkät vanhemmat keksii aina keinot! Pillimehu on tähänkin ongelmaan oiva ratkaisu!! Pillimehu vie voiton kylpemisestä! Siispä sitten kylvyn jälkeen vietetään pieni hetki mehua juoden. Erityisesti saunan päälle mehu maistuu.

Sunnuntaina aamulla olin erityisen aamuäreä. Äreys haihtui onneksi aamukahvin jälkeen ja painuttiin perheen kesken pihalle. Laskettiin pulkalla mäkeä. Sitten mä hipsasin itseni nopeasti ihmismäiseen kuosiin ja ajelin bussilla serkun kanssa Tampere-talolle. Siellä oli tänään jotkut Kädentaidot-messut. Ihania käsityöjutskia oli Tampere-talo täynnä. Löysin huivin ja ikkunakoristeen, pojalle tulevaan omaan huoneeseen (?) julisteen ja sitten kasan kortteja. Sitten löysin kivan ketturintaneulan ja siskolle kivan tuliaisen/tuparilahjan. Serkun kanssa samalla reissulla luonnollisesti kahviteltiin. Oli oikein kivaa, serkun kanssa on AINA!:)

Suoraan messuilta ajeltiin Kangasalle katsomaan yhtä asuntoa, joka vaikutti aika lupaavalta nettisivuilla. Mutta kun ajeltiin paikan päälle niin ei tosiaan enää kiinnostanut koko luukku. Pelkästään se asuinalue oli ihan ränsistynyttä seutua. Rämää rivaria pullollaan, varmaan ei oltu rakentamisen jälkeen paljon remppailtu ulkoa (tai sisältä?) asuntoja. Tätä asuntoa oli rempattu, mutta se ei riittänyt kyllä oikein meidän vakuuttamiseksi. Jotenkin niin ankea alue ja koko kämpän olemus, että hipsittiin aika pian pois. Ilta vietettiin anoppilassa, serkkutytötkin tuli paikalle ja puuhattiin siinä sitten hetki. Ajeltiin kotiin katsomaan Tanssii tähtien kanssa. Mä tykkäsin Joonas Hytösestä, sit siitä Vappu Pimiästä (vai mikä sen sukunimi on) ja Nickestä. Se kansanedustaja oli huonoin.

Ja kuuma juoru, mies kertoi sen äsken..Anna Abreu ja Balladi-Panu seukkaa eli styylaa vakkariin.Very interesting!

Näin kuviin, näihin tunnelmiin.