Ilta koittaa taas, ja konsertti voi alkaa. Eilen illalla hyssyttelin kaksi tuntia vauvaa ja vihdoin nukahti..sainkin sopivasti unen päästä kiinni kun puoli tuntia oli kulunut.. ja sitten kuului taas ÄÄÄÄÄÄÄ!! Eipäs nukkunutkaan. No, isi nousi äidin laskiessa sataan. Vauva sai maitoa ja oli sitten oikein tyytyväinen ja nukkui. Hyvä niin!

Sunnuntaihin kuitenkin vielä. Kummityttöni tuli miehensä kanssa kylään. Meillä onkin hauska kummityttö-kummitäti-suhde kun kummityttöni on minua vanhempi. Eli ripari-iässä ennen konfirmaatiota tämä kaverini piti liittää kirkkoon ja minä olin juuri kynyt riparin ja sain toimia kummina. Niin minusta tuli kummitäti itseäni vanhemmalle kaverille. Hauska juttu! Oli tosi kiva nähdä tätä pariskuntaa pitkästä aikaa. Jutusteltiin ja naurettiin ilta. Olivat krapulassa molemmat, mutta silti jaksoivat kyläillä:) Kiva juttu!

Tänään käytiin miehen kanssa tilaamassa ristiäisiin kakut. Aika kallista touhua on, mutta en jaksa kyllä itse leipoa, joten sama se. Kerran sitä vain pojan ristiäisiä vietetään. Shoppailin sitten kaupungilla vielä hetken ja pääsin vihdosta viimein Kotipizzan kautta kotiin. Hotkittiin pizzat ja sitten jo saatiinkin kirkollista seuraa. Kastepappi tuli visiitille ja suunniteltiin hieno tilaisuus tulevista ristiäisistä.

Tässä sitä onkin sitten vaan katseltu telkkaria ja kuunneltu iltakitinöitä, jotka nyt tuntuvat vain voimistuvan..hohhoi.