Lyhykäisyydessään männäviikosta:

Tiistaina kävin hammaslääkärissä jälleen. Tällä kertaa superhuippuspesialisti hioi mun purentaa. Ja kyllä vaan on suuri merkitys purennalla, taas tuntuu suuvärkki ihan erilaiselta kun osuu hampaat kohdilleen:) Kelpaa leukojaan loksutella taas!
Niin, tiistaina hain tilini kirppikseltä, saldo oli 152 egee. Ihan hyvin siis! Jatkettiin pöytää äidin ja siskon kanssa kolmistaan.
Keskiviikkona lähdettiin äidin mökille. Oli luvattu hienoa ilmaa ja ajateltiin juhlistaa helteitä möksällä. Siellä oltiin perjantaihin saakka. Torstaina käytiin äiti, minä, mies ja poika mökkikaupungin keskustassa jäätelöllä, kirppiksillä ja ruokakaupassa. Myöskin käytiin hotelliravintolassa syömässä. Todellista mökkielämää:)
Se aito mökkielämä oli mukavaa. Ihasteltiin uutta klapikonetta ja risusilppuria. Saunottiin iltaisin ja syötiin kiuasmakkaraa! Niin, ja kylvetettiin poikaa uudessa puntussa, minkä mummi oli mökille hankkinut:)

Perjantaina kun tultiin kotiin, niin kiireellä purettiin kasseja ja sitten jo lähdinkin kaverin kyydissä toista kaveria rautatieasemalle vastaan. Poika tuli mukaan. Siitä ajeltiin kaverin luo Ylöjärvelle. Mukaan menoon saatiin vielä pari likkakaveria, me ollaan sellainen hyvä lukioajan porukka, joka aika ajoin kokoontuu. Syötiin ja saunottiin ja taas syötiin ja juoruttiin. Oli oikein mukavaa. Mies haki pojan kotiin alkuillasta joten sain vapaaillan. Jäätiin kaverin kanssa yöksi joten olikin sitten aamulla jo kova ikävä poikaa kun olin ollut niin pitkään pois. Siis yksi yö ON pitkä aika:)

Lauantaina sitten kaveri heitti Espoon kaverini ja minut meille. Me haettiin Kotarista salaatit ja jutusteltiin vielä niitä näitä, sitten saattelin kaverin bussipysäkille. Muuten lauantai menikin sitten kotitouhuissa vaan.

Sunnuntaina mentiin iltapäivällä anoppilaan grillaamaan ja kahvittelemaan. Anoppilassa on naapurissa laitumella lehmiä ja muutama heppakin joskus. Löytyy myös kanoja, kaneja ja kilejä. Käydään usein niitä katsomassa, miehen veljen tyttö melkein 4 v. syöttää kilejä innokkaasti!

Tämän viikon maanantaina käytiin porukalla tyhjäämässä kirppispöytä. Tuli sieltä vielä 66 egee mun osuudeksi, joten ihan ok sekin sitten. Saatiin vielä viime minuuteilla kampetta myydyksi, superalennuksin:) Esim. pari cd-telinettä meni 50 sentillä kappale:)

Eilen, eli tiistaina käytiin päivällä miehen veljen perheellä kylässä. Varattiin samalla hotelli Turusta ens tiistaille. Yövytään siis Turussa ti-ke yö ja keskiviikkona tutustumme MUUMIMAAILMAAN! Tästä se nyt alkaa sitten, lasten kesäkohteiden koluaminen:) Me miehen kanssa odotetaan ehkä eniten, että päästään taas kiertämään eläinpuistot. Ollaan ne jo kahdestaan kierretty, sitten onkin kivempaa kun poika kasvaa ja päästään perheen voimin eläimiä ihastelemaan:)
Eilen miehet lähti Teivoon raveihin ja mä jäin sitten vielä kyläilemään. Lähdettiin koko loppuporukka ulos, leikkikentälle. Olipas aika hauskaa katsella isompien tyttöjen leikkejä ja kuunnella juttuja. Poika ja serkkunsa 10 kk nukkui ensalkuun vähän vaunuissa ja sitten kun heräsivät, pääsivät keinumaan. Poika oli aivan iloinen kun sai keinua ja isot tytöt antoi vielä vauhtia!

Illalla oli poika väsynyt mutta onnellinen kaikista ihanista leikeistä ja keinutteluista ja söi puuronsa nauraen ja nukahti nopeasti.

Ai niin, poika on oppinut itse laittamaan tutin suuhunsa. Tosin tutti usein menee vinoon mutta mitäs siitä!

Tällaista tänne taas tällä kertaa. Toivotaan, että ilmat vähän paranee kun kerran mies on lomalla.