Viime viikko menikin ihan hujauksessa. Menee niin nopeaan viikot, että ei uskoiskaan. Kohta on kevät! Talvesta tulee siis onneksi aika lyhyt. Hyvä niin!

Vime viikolla lenkkeilin kovasti, yksin ja yhdessä. Viikon kohokohtia oli mm. saunominen kaverin uudessa saunassa. Ovat rakentaneet omakotitaloonsa lisäsiiven, jossa on hieno, iso kodinhoitohuone ja kylppäri (kahdella suihkulla) ja uutuuttaan loistava sauna. Olikin mukavaa saunoa pitkästä aikaa.

Eilen käytiin kummilassa Urjalassa. Oli tarkoitus laskea mäkeä laskiaisen kunniaksi. Yllärinä (muille kuin mulle!!:) saatiin mukaan menoon veli vaimoineen kaukaa Klaukkalasta!

Alkuun lähdimme kävelylle läheisen järven jäälle hyvällä kokoonpanolla, vauva 4 kk, minä ja mieheni, siskoni ja hänen miehensä, veli vaimoineen, äitimme ja kolme koiraa. Tehtiinkin oikein kunnon lenkki jäällä, minne siskoni miehensä kanssa oli tehnyt jääradan hevosille. Oikein kiva lenkki olikin, niin kiva ja pitkä, ettei kukaan jaksanut enää laskea mäkeä, paitsi minä! Nappasin pojan syliin ja istuttiin pulkkaan. Ei poika ainakaan pelännyt, taisi katsoa vähän sillä ilmeellä, että mitähän tuo äiti nyt taaaaas touhuaa.

Sitten olikin jo sapuskan vuoro, siskon mies teki murekkeen ja minä köyhiä ritareita... syötiin kaikki taas aivan liikaa!

Poika sai olla vuorotellen kaikilla sylissä ja tuntui olevan oikein tyytyväinen tällaiseen järjestelyyn! On kyllä kiltti ja tyytyväinen poitsu, viihtyi tälläkin kyläreissulla oikein hyvin, hymyili ja jutteli vaan. No, mikäs siinä on sitten ollessa kun saa huomiota enemmän kuin laki sallii:)

Kotiin ajeltiin tosi hissukseen kun on niin peuraisaa aluetta tuo Urjala. Ehjin nahoin päästiin kotiin ja kerettiin vielä katsoa Idolskin.

Mukava viikko oli, ulkoiltua tuli hyvin. Niin, ja lisää vauvauutisiakin tuli, naapurin pariskunta sai ensimmäisen lapsensa, tytön, ystävänpäivänä!!! Onnea vaan kovasti! Tässä naapurustossa onkin aika monta vauvaa jo. Meidän poika on tästä tuoreesta kavalkadista vanhin, sitten tulee tyttö 3 kk, tyttö vajaan viikon vanha ja huhtikuussa tulee vielä yksi vauva. Aikamoista menoa sitten vuosien kuluessa tulee olemaan. Tosin en tiedä missä me sitten asutaan, kun ei tässä kaksiossa ihan mahdottoman kauaa voi asua tällä lössillä.

No, tällä viikolla onkin äksöniä taas tiedossa. Kyläilyjä puolin ja toisin.

Heippa siis taas hetkeksi!