Tosiaan, vuoden 2006 viimeisiä tunteja viedään. Tuli ihan haikea olo kun muistelee tätä vuotta. On ollut kyllä ikimuistoinen vuosi. Tammikuun lopuilla tein positiivisen raskaustestin ja siitä eteenpäin olikin jännää aikaa! Sitä odotteli masun näkymistä ja kun se lopulta alkoi näkyä, niin masun kasvua. Sitten odoteltiin liikkeitä ja kuunneltiin ahkerasti sydänääniä. Raskausaikana kesästä lähtien oli vähän kremppaa, mutta silti erittäin positiivinen mieli jäi raskaudesta, ja etenkin masusta. Kesä oli erittäin kuuma, mutta se ei (muistaakseni) oloa juuri heikentänyt. Loppuraskaudesta muistan kuinka inskaa oli kivuta aina tuonne Pispalan valtatielle rappuja ja ylämäkeä. Sain pysähdellä matkalle puuskuttamaan ja hengittelemään:) Mutta ihanaa silti oli olla raskaana.

Suuri osa vuodesta siis kului raskauden merkeissä. Ja hienosti sitten laskettuna aikana kohtalaisen helpon synnytyksen jälkeen saimme lokakuun paketin! Ihana poika onkin ollut, suloinen ja ainutlaatuinen. On niin pohtiva luonne ja tähän mennessä aika tyytyväiseltä on vaikuttanut.
Ensimmäinen kuukausi vauvelin kanssa kului kotona koko perheen voimin nopeasti. Onneksi iskä oli kotosalla äiskän kanssa, uuden elämän aloittelu oli siten paljon mukavampaa. Hankaluuksia oli imetyksen osalta ja eipä tietenkään noilta yöparkumisilta (sekä äiti että poika) säästytty meidänkään perheessä. Silti pojan alkutaipale tuntuu olleen aika suloista aikaa, tosi positiiviset fiilikset on meillä mielessä kuluneista kuukausista! Parisuhdekin on saanut uutta "syvyyttä" menneiden kuukausien myötä!

Kotona on köllötelty mutta ollaan myös reissattu. Hyvin sujuu toistaiseksi. Terveyttä on riittänyt, onneksi, koputetaan kuitenkin puuta ja toivotaan parasta jatkossakin.

Siis kaikin puolin ihana vuosi on ollut! Täytyy todeta, että aivan huippu tukiverkosto on meidän perheellä! Oikein yllätyin kuinka suku on todellakin paras eikä suinkaan pahin!:) En arvannutkaan, että saamme näin paljon hyviä neuvoja tämän pikkupaketin hoitamiseen ja myös vinkkejä vanhemmuuteen:) Joten lämmin kiitos kaikille ihanille ihmisille neuvoista, ohjeista, rohkaisusta ja ihan konkreettisesta avusta!!

Toivomme siis toista yhtä ihanaa vuotta alkavaksi! Ihanaista alkavaa vuotta 2007 kaikille!!!!