On niin ollut puuhaa, etten kerkiä kirjoittelemaan. Tänään sain isältäni palautetta, että pitäis vähän useammin kirjoitella. No, ajattelin sitten käskystä jotain kirjoitella.

Ehkä hirvein kuuluminen tässä on se, että joudun kaikella todennäköisyydellä sappileikkaukseen. On ollut mahavaivaa ja rampattu lääkärissä ja ultrassa ja niin vain sieltä löytyi sappikiviä. En nyt äkkiä keksi mitään inhottavampaa ajatusta.. tai no, keksin, mutta superhyperinhottava juttu on ajatuskin leikkauksesta, etenkin VATSAN alueella. Eikä se itse leikkauskaan, vaan se NUKUTUS mua hirvittää ja inhottaa. Siis enpä olis voinut kuvitella joutuvani tuollaiseen vastenmieliseen toimenpiteeseen tässä lähivuosina, mutta näinpä käy. Niin, että jännittää jo valmiiksi kauheasti. Esilääkkeet vaadin superhyvät, jo pari päivää ennen leikkausta:)

Tällä viikolla otettiin pojan, äidin ja siskon kanssa aimo annos Ideaparkkia. Tiistaina mentiin äidin kanssa ja torstaina äidin & siskon kanssa. Oli tosi ihanan rauhallista kierrellä. Ostelin joululahjojakin ja muutaman vaatteenrievun itselleni. Suosittelen kaikille, joilla on mahkut, niin Ideaparkkiin vaan arkena päivällä jouluostoksille.

Niin, mietin tässä sitä, että miten kestän sen leikkausasian. Keksin tavan, jolla motivoin itseäni. Saan ostaa uudet KENGÄT leikkauksen jälkeen. Jotkut hienot!! Ja kalliit jos niin on, hinnalla millä hyvänsä, löytyipä rahaa tai ei. Mieli piristyi heti:)

Poika on siis shoppaillut akkojen kanssa. Hienosti sujui, poika tuntui viihtyvän, nautti keskusaukiolla juoksentelusta, osoitteli kaikkea sormella, nauroi, söi, sotki, nukkui ja ihaili meidän ostoksia. Saipa poikakin kirjan, Totto ja amme ja taisipa yksi joululahjakin sujahtaa pukinkonttiin poikaa ajatellen.

Joulutunnelma alkaa jo hiipiä meillekin. Mä niin tykkään joulusta. Laitoin kynttilöitä palamaan, leivoin joulutorttuja ja tein glögit meille tänään. Sit soittelin joululauluja levyltä, poikakin niistä tykkää, tanssia nytkyttelee reippaimpien biisien tahdissa. Mua aina niiin naurattaa kun poika "tanssii" mut ei voi kun salaa käsien takana nauraa, ettei toinen loukkaannu:)
Mua ei yhtään haittaa kauppojen joululaulut, ne vaan tuo tunnelmaa. Sit glögit ja joulutortut, kynttilät sun muut on ihania joulujuttuja.

Tänään meillä kävi isä "taloudenhoitajansa" kanssa kylässä. Oli taas oikein kiva kun visiteerasivat! Poikakin esitti parastaan taatalle ja tätille!!:)

Jahas, mun jätski sulaa, meenpäs syömään. Huomenna uusi päivä, uudet kujeet.