On ollut juhlintaa nyt sitten kerrakseen! Lauantaina leivoin aamupäivän, hienon suklaakakun väänsin pojalle, suklaata oli kakussa yhteensä kolme levyä! Aika makea paukaus olikin. Iltapäivällä saatiin mummua ja taataa kylään sekä kummia ja serkkua myös! Oli menoa ja melskettä. Poika nautti vieraista, otti välillä torkut ja taas jatkoi juhlintaa. Mukavaa oli!

Sunnuntaina mentiin mummulaan lounaalle ja pelaamaan Unoa vanhemman veljeni ja hänen kohta 15 v. tyttönsä kanssa! Ruoka maittoi ja Unon pelaaminen oli jälleen kerran hauskaa. Enää ei tule riitoja niin kuin ennen muinoin. Illalla hurautin Kangasalle kaverin luo kosmetiikkakutsuille, otin pojan mukaan, jotta mies pääsi pelaamaan. Kekkerit olivat mukavat, Colose-tuotteet tunsin jo jotenkin ennestään ja tietenkin tilailin muutaman purtilon sieltä sitten. Ihan hyvä tuotesarja on tämä Colose eikä mikään kamalan kallis kuitenkaan. Nyt vaan odotellaan tuotteita sitten saapuvaksi. Poika käyttäytyi hienosti, huuteli vähän omia kommenttejaan sekaan kesken esittelyn. Kaverilla, jonka luona olimme, on niin nätit ja kiltit lapset, että!! Saa olla tyytyväinen! Oikein oiva apuri oli tämä nuorin, autteli vaipan vaihdossa ja esittelyn aikana ojenteli vanulappuja, kyniä ja kuljetteli roskapussia.. oikein näpsäkkä tyttö:)

Eilen sain kylään tänne meille jo yläasteelta tutun kaverin! Juoruttiin ja kahviteltiin ja pakotin hänet katsomaan läjäpäin valokuvia. Tosi kiva oli taas nähdä! Jospas pian menisin sitten vastavierailulle katsomaan hänen lukaaliaan ja erityisesti kisuliineja!!!

Tänään olenkin ollut jo aikaansaava. Käytiin vauvajumpalla taas ja hienosti meni, poika nukahti tällä kertaa vasta ihan jumpan lopulla!!:) Ihan hauskaa on käydä jumppailemassa, poika tuntuu ihan tykkäävän, vaikka välillä näyttää ilme siltä, että mitäs touhua tämä nyt on kun näin pyöritään...:)

Kaveri sitten soitti ja pyysi lenkkeilemään. Onneksi mentiin kun ilma oli niin mahtava! Poika sai kunnon kerroksen villavaatetta ja nukkui tyytyväisenä vaunuissa. Pälpätettiin siinä sitten joku aika suu vaahdossa! Kiva oli nähdä kaveria! Toivottavasti jaksaa opiskella ahkeraan jatko-/täydennysopintojaan!!

Pian saankin hyvän työkaverin kylään, kahvitellaan ja pälpätetään taas!!

Poika jakselee hyvin, hymyilee tosi paljon, nauraa joskus ääneenkin, tarttuu hyvin kaikkeen ja yrittää laittaa sen kaiken suuhunsa. Kuolaa riittää ja peukku menisi suuhun jatkuvasti. Jokeltelee tosi paljon ja "korisee" hassusti! Haluaisi istumaan koko ajan. Kääntyilee ja huitoo ja kiljuu. Nukkuu tosi hyvin. Aamulla kun herää, niin jokeltelee kopassaan ja kun meen kurkkaan kopalle niin silmät pyöreinä katselee ja antaa äidille suloisimman hymynsä! Voisko olla kivempi herätys sellainen:)