No niin, juhlimiset on juhlittu! Niinkin suuri juhlapäivä kuin 29 vuotta tuli täyteen. En aluksi meinannut mitenkään juhlistaa, mutta yleisön pyynnöstä kakutin kaikki halukkaat. Sisko halusi myös leipoa piirakan joten pakkohan se sitten oli kahvia keitellä sen kanssa.

Pitkäperjantaina siis kakuteltiin perheiden kesken. Olin jo torstaina leiponut superrasvasuklaakakun ja pistänyt pashan valumaan.. Perjantaina väänsin sitten vielä suolaista ja koristelin kaakkua. Sisko kävi torstaina leipomassa ekstreme-piirakkansa! Tässä kuva siitä (joku pilkkuvirhe tuli, kun laittoi iäkseni 2,9 v)

501422.jpg

Ja tässä alla kuva synttärikakustani

501424.jpg


Kun tässä nyt laitellaan kuvia, niin tässäpä pari kuvaa pojasta, joka jo istuu aika hienosti (hetkittäin)

501420.jpg

Ja vielä kuva kaveruksista


501421.jpg

Vähän on epäselviä kännykkäkuvia, mutta onpa kuitenkin!

Siis takaisin synttärijuhlintaan... perjantaina saapui minun äitini ekana. Mä laittelin vielä kakkuja ja äiti sitten syötti herkkuperunaporkkanaa pojalle. Hyvin maistui mummunkin syöttämänä! Kun kaikki kakut ym oli valmiina, ovikello soi, ja saatiin kylään perheenjäseniä vähän kauempaakin, nimittäin Klaukkalasta!! Eli veljeni vaimoineen tulivat kylään. Olikin kiva nähdä pitkästä aikaa! Toivat pullon punkkua, espanjalaista juustoa ja espanjalaista musiikkia cd-levyllisen!Aika eksoottista! Olivat juuri palanneet sateisesta Barcelonasta. No, sitten ovikello taas soi, ja isäni saapui morsiamensa kanssa! Kahviteltiin ja höpöteltiin siinä iltapäivää! Herkuteltiinkin aika hyvin siinä sitten! Mun herkkulakkoni on näköjään historiaa...:)

Iltapäivällä saatiin kylään vielä mieheni veli perheineen, anoppini mukanansa. Mukana siis myös tytöt 3,5 v ja (kummityttö) 0,5 v. Touhua riitti ja ihanaa olikin nähdä tätä kummityttöä, jolla on jo komea hammashymy! Meidän pojalla hampaat vasta harkitsevat tuloa.. ainakaan vielä ei näy nököjä yhtään!

Siinä sitä taas kahviteltiin ja jutusteltiin. Oli mukavaa saada kasoittain vieraita!!!

Eikä siinä vielä kaikki! Illalla kun Idols alkoi, saatiin lisää visiteeraajia.. tällä kertaa Nokialta!! Serkkuni miehensä kanssa saapui, ihana aprikoosikakku mukanaan! Syötiin tätä herkkua vielä ja taas kahviteltiin!! Katsottiin Idolsia ja juoruiltiin! Meinattiin jo tehdä tarjous yhdestä paritalosta Nokialla, nimittäin sellaisesta, minkä molemmat puolet oli myynnissä! Tällaista yhteisasumista alettiin jo suunnitella!:)

Näin hauska päivä oli perjantai!

Lauantaina sitten aamupäivä möllöteltiin kotosalla. Sain mieheltä TODELLISENA YLLÄTYKSENÄ ;) suklaata ja kirjan!! Hyvä lahja aina! Sain vielä 10 kerran jumppakortinkin, se on hyvä hyvä juttu se!! Saa ukko samalla kiinteämmän akan!!!:) Päivällä säntäsin kaupunkiin KAMPAAJALLE! Kyllä vaan olinkin odottanut tätä päivää! Kävin Placessa, kampaaja oli sellainen Jaana! Aikaisemminkin kävin Jaanalla, on nimittäin hyvä kampaaja!! Tällä kerralla kun juttelin tämän Jaanan kanssa, selvisi, että on tosi kunnianhimoinen työssään ja haluaa tosissaan, että asiakkaat lähtisivät tyytyväisenä hänen käsistään. Sitten vielä on luova, ja tosiaan omaa sellaista silmää, mikä kenellekin sopii, ja vielä sen, että kampaus sopii sille tietylle ihmiselle. Tälläkin kertaa onnistui mun fledani kanssa, omasta mielestäni ainakin. Aluksi vähän mietin, että millainenhan tämä on, mutta kotona myöhemmin sitten aikani katseltuani peilistä totesin, että hyvähän tämä on. Mä tykkään itse ainakin!

Kampaajalta säntäsin ravintola Havanaan, missä miekkoseni odotti, samoin siskoni miehensä kanssa. Aluksi vähän.. pohdittiin... viinivaihtoehtoja ja sen jälkeen tilattiin sapuskat. Mä söin valkosipulilla höystettyä piffiä ja kolumbialaisia juustoperunoita. Siskonmiehen valkkaama viini olikin hyvää (ja nousi ihan päähän kun en ollut kerennyt paljon syödä koko päivänä...no, sitä hauskempaa sitten oli;), ja sopi tämän ruoan kanssa erinomaisesti. Jälkkäriksi söin vielä Menchego-juustoa.. (en nyt ihan muista kirjoitettiinko noin, enkä jaksa edes tarkistaa...:). Hyvä ruoka oli, vois mennä vaikka uudelleenkin!!

Syömästä mentiin sitten leffaan, Plevnan kautta. Meillä nimittäin oli hyvin aikaa. Istuttiin siellä ja mä sain synttäridrinkin..Plevnan simaa!:) Hyvää oli! Siellä juoruiltiin ja suunniteltiin matkaa etelä-Ranskaan! Olispas vaan mahtavaa! Ei nyt ihan tälle kesälle tätä matkaa vielä, mutta jollekin tulevalle kesälle kuitenkin!! Syömään ja ajelemaan sinne Provencen suunnalle:)

Sittenpäs suuntasimme kohti leffateatteria. Elokuvana tällä kertaa Vares2. Oli ihan katsottava leffa joo. Suomalaiseksi ihan ok.

Leffan jälkeen ajeltiin kotiin ja päästettiin mummu/anoppi kotiin siskon kyydillä. Poika oli kuulemma vienyt mummia 6-0! Rimpuillut hoitopöydällä ja kiljahdellut illalla sängystään yms. Mun mielestä ihan tavallista:) Niin se meitäkin vie, ainakin 100-0! Siellä se uinui pikkuprinssin unta, mistähän näki unia pieni poika? On se vaan niin ihana.. Ei siitä kauaa voisi erossa olla:)

Jeps jee, nyt on siis juhlat juhlittu ja kiitän kaikkia onnitteluista ja juhlimisesta kanssani! Ensi vuonna sitten juhlitaan isommin varmaankin. Katsotaan sitä sitten. Vaikka voishan sitä jo alkaa suunnitella;)