Eilen olikin kiva päivä! Kaveri pääkaupunkiseudulta tulossa kylään. Kaverilla on laskettu aika marraskuussa ja on niin kivaa päästä näkemään vauvamasu!
Aamulla kuitenkin koettiin meidän perheen huippuhetkiä. Aamupuuron jälkeen pistin pojan potalle ja voi mikä riemu repesi, kun pottaan saatiin ihan oikea pökäle ja vieläpä pisut päälle. Kyllä kehuin niin poikaa, vaikkei se kakan lemu niin nenää hivelekään.. Hauska juttu kuitenkin. Saas nähdä miten pottailut jatkuu, kun joskushan sitten saattaa tulla takapakkia jos aloittaa liian aikaisin. No, pikkuhiljaa pikkuhiljaa.

Sain äitini pojan kanssa touhuilemaan sillä välin kun lähdin Sittarissa käymään, ruokakaapit kun ammotti tyhjyyttään, eikä sellaiseen huusholliin voi vierasta päästää. Sain kivasti käytyä näin kaupassa ja poika oli sitten mummin kanssa kävellyt rantalenkin oikein perusteellisesti, oli katseltu harakat ja ihailtu järveä ja muuta kaikkea ihmeellistä. Pistin pojan sitten nukkumaan aterian jälkeen ja mummi livisti tiehensä. Valmistin kalakeittoa ja pian ovi jo soikin. Päästiin kaverin kanssa kalakeitolle ja kerettiinpä kahvitellakin sillä välin kun poika veteli sikeitä. Niin, ja kalakeittoa saisi poikakin illalliseksi (tykkäsi). Mun mielestä on tosi mukavaa kun saa tehdä yhden ruoan, josta kaikki syö (paitsi mies ei syö kalaa), ei tarvitse mitään soseutella enää. Oikein mukavaa.
Niin, kun poika heräsi, niin lähdettiin ulos vaunuttelemaan. Tehtiin lenkki ja vietettiin hetki hiekkalaatikolla pojan kanssa. Poika tykkää myös kovasti keinua ja keikkua sellaisella keikkujutulla, you know. Kun päästiin kotiin, nautittiin iltapalaa ja kun poika sai illalla unen päästä kiinni, niin loikoiltiin vaan sohvalla ja juteltiin Täydellisten naisten seurassa. Mukava, rento päivä! Ja kaverilla iiihana vauvamasu, kertakaikkiaan. Vauvajuttuja tietty puhuttiin paljon, kuinkas muuten.

Tänään sitten aamusella poika herätti suht aikaisin meidät. Touhuttiin aamujuttuja ja lähdettiin sitten kaupungille, ekana vauvajumppaan. Kaveri tuli katselemaan meidän touhuja siellä. Siellä oli sijainen, joka ei saanut musiikkiakaan soimaan, joten aika tylsä jumppa oli. No poika pääsi kuitenkin reikkumaan muiden vauvojen seuraan. Hyvä niin, sai purkaa energiaansa. Siitä suunnattiin salaatille ja seuraan liittyi lokavauvakaverini tyttönsä kanssa ja sitten vielä meidän äiti. Suunnattiin porukalla kirppikselle, josta löytyi pojalle villahousut:)
Poikettiin vielä Laukontorille pullakahveille, oli vaan ihanaa siellä istua kahvilla kun aurinko paistoi. Toivottavasti vielä saadaan näitä kivoja syysilmoja, ettei vain sitä sadetta ja märkää.
Kaveri sitten hyppäsi bussiin ja lähti vanhempiensa luo. Kiitos kivasti seurasta! Olispas kiva nähdä vielä ennen vauvankin syntymää. Jos ei keritä, niin sitten tietty on pakko päästä ihastelemaan tätä uutta tulokasta. Kumpikohan on tulossa? Sormustesti tehtiin, saas nähdä pitääkö testi paikkansa. On pitänyt ainakin jo kolmen kohdalla (omalla kokemuksella).
Kotiin sitten bussilla ja pojalle välipalat ja sitten petiin. Nukkuikin kivasti unia ja kun mies tuli pelaamasta niin lukitsin itseni tänne nettiin ja täällä sitä ollaan sitten:)

Poika osaa nykyään sanoa, että "tettu", kun näkee meidän koiran. Hauskaa!