Jos oikein pinnistää niin saattaa jo haistaa kevään ensi haisuja ja kuulla lintujen laulelua. Josko se kevät sieltä on tulossa. Sopii mulle!

Tammikuussa on kyläilty ja meillä on kyläilty. Pitkästä aikaa kävin tyttelin kanssa uikussa ja on myös juhlittu pojan kavereiden 7 v synttäreitä ja pojan nimipäiviä ja ja ja mitä kaikkee. Ihan normaalia arkea. Tytöllä oli kuume ja yskä vaivana jonkin aikaa. Nyt ollaan terveitä, ainakin tällä hetkellä. Huomisesta sitten tiedä.

Muutokset tuuliakin tässä tunnustellaan. Mulla alkaa viimeinen työviikko omassa työpisteessä, sitten siirryn erilaisiin tehtäviin. Ihan niihin mihin olen koulutukseni saanut. Koulutuksen siis kyllä, työkokemusta tuosta hommasta ei juuri ole, mutta olen sillälailla 50/50 innostunut/kauhuissani. Yhden homman olen jo aloittanut, se saattoi olla vaikeimmasta päästä hommia, joten ehkä tästä kuviosta selvitään. No, en sano vielä mitään. Taidan odottaa pahinta. Katsokaas, pessimisti ei pety ;) Tulee kuitenkin olemaan vaikeaa jättää nuo ihanat työkaverit nykyisessä työpisteessä. Monet kehuvat tulevaa työporukkaanikin hyväksi. Saa nähdä ovatko yhtä kivoja kuin nykyiset. Olen perehdyttänyt tilalleni tulevaa henkilöä nyt viime viikon ja kaikki sujuu oikein hienosti. Ehkä tässä jotenkin taas palaset loksahtelevat kohdalleen. Toivokaamme näin!

Olen tehnyt nyt täyttä päivää tammikuussa ja kyllä se on tuntunut raskaalta. Ei siis työn puolesta tunnu raskaalta, mutta lasten pitkiä päikkypäiviä vähän suren. Onneksi miehellä on noita arkivapaita ja itselläkin nyt työnkuvan muuttuessa työvuorotkin muuttuvat ja voin joskus viedä lapsia myöhempään päiväkotiin. Että hyvä niin. Päiväkodissa on kyllä muksuilla tosi paljon kivoja touhuja. On retkeiltu, hiihdetty, vietetty nurinkurinpäivää, askarreltu, luettu, tehty tehtäviä..

Yksi tapetilla ollut juttu tässä tammikuussa on ollut Wiin pelaaminen. Aiemmin se oli ihan normirajoissa mutta nyt on vähän tuntunut siltä, että mopedi olisi lähtemässä hanskasta.. Ei pahasti, mutta merkkejä on ilmassa. Vinkkejä nyt sitten teiltä, että millaisia rajoituksia teillä on ollut pelaamisen suhteen?

Pääosin taas jatketaan onnentunteiden täytteisissä päivissä. Joskus tosin herne livahtaa nekkuun, niin kuin tänä aamuna. Ei siitä sen enempää, kaipa nuokin hetket elämään kuuluu.. Silti tuntuu siltä, että kaikki on nyt hyvin mallillaan. Heippahei seuraavaan kertaan...