Viikonloppu on tässä hujahtanut nopeasti. Lauantaina aamulla nostin sängystä tulikuuman pojan. Kuume oli yöllä noussut noin 39,5 asteeseen. Kuumelääkettä vaan ja petiä ja syliä pojalle. Kuume laskikin lääkkeen vaikutuksesta ihan hyvin, mutta nousi taas iltapäivällä ja taas annettiin lääkettä raukalle.
Mulla olikin siinä kaverin polttarit päivällä ja osallistuin sitten vähän pätkittäin menoon. Polttarit oli sellaiset ihanat, leppoisat. Kaveri tiesi etukäteen päivän ja jopa mitä tehtäisiin. Oli itse toivonut näitä touhuja mitä tehtiin. Aluksi syötiin porukalla Bella Romassa, oli hyvää ruokaa ja palvelu tällä kertaa loistavaa. Seura tietty mitä parasta! Muut lähti siitä syömästä keilaamaan ja minä livahdin kotiin poitsun luo. Poika olikin ihan ok kuumelääkkeen ansiosta kyllä. Tietty sellainen vähän nuhju, mutta touhusi kuitenkin. Laitettiin poika nukkumaan ja nukahtikin hyvin. Lähdin sitten vielä jatkamaan polttareita, kaverit tulisivat keilaamasta vasta klo 21 jälkeen joten kerkesin hyvin vielä mukaan. Ajelin tuonne ylöjärven perukoille ensin isäni asunnolle, otin sieltä vihta-ainekset ja muutenkin oksaa ja sen sellaista morsiussaunaa ajatellen.Kiitos isälle oksasponsoroinnista:)  Sieltä ajelin morsmaikun luo, tuleva miehensä siellä lämmitteli saunaa ja laitteli meille grilliä valmiiksi. Minä koristelin saunan valmiiksi ja laittelin karkkeja sun muita kippoihin, odottelin kavereita. Sieltä koko kööri saapuikin ja sitten saunottiin morsiamen ihanassa pihasaunassa. Morsianta vihdottiin koivunoksa-katajanoksa-vihdalla. Sitten selkää hierottiin suolaa ja jauhoja, rikottiin kananmuna selkään ja kuorutettiin morsmaikku saunahunajalla. Sitten morsian heitti vihdan katolle ja juoksenteli ympäri saunaa huudelleen entisien heilojensa nimiä.. Hauskaa oli touhu ja ihanaa saunoa!! Saunomisen jälkeen grillattiin ja syötiin ja syötiin.

Oikein kiva polttaripäivä oli, ihan kaverin näköiset polttarit oli kaaso järkännyt. Häihin on enää kaksi viikkoa, ihanaa mennä häihin!

Poika oli illan/alkuyön ollut ihan ok, aamulla nukkui superpitkään, klo 9.30 asti!!! Ihmeellistä! Vaikka tuosta taudista se varmaankin johtui, mutta tulipa meidän kaikkien nukuttua pitkään. Nyt pojalla ei enää ole ollut kuumetta, räkä vaan valuu. Ihme tauti olikin, jos päivän kuumeella selvittiin. mä olen tänään siivonnut ihan touhulla. Oon pitkään katsellut meidän vessaa ja huushollia yleensä, että YÖK miten sotkuista. Nyt sitten imuri käteen (miehen käteen) ja tiskit pois, pölyjen pyyhintä ja vessan perusteellinen hinkkaus! Ai että tuli puhdasta.Enää kylppärin siivous jäljellä, se on myöskin ihan sotkuinen. Tässä mietittiin sellaista asiaa, kuin siivoojaa. Naapuriperheessä käy siivooja joka toinen viikko. Siivooja imuroi, vie matot ulos ja pesee lattiat ja pyyhkii pölyt. Eikä ole mitenkään ihmeen hintaista. Tässä pohdittiin, että pitäiskö... on niin työn ja tuskan takana tuo siivous. Etenkin kun koirasta lähtee likaa ja karvoja ja pojasta hiekkaa ja leivänmuruja ympäri kämppää. Pölyjen pyyhintä on totaalisesti mun vastuulla ja siten niin kovin harvinaista touhua meillä. No, me pohditaan. Ja voihan sitten sen siivouspalvelun lopettaa jos ei tarvitsisikaan sitä enää....?

Nyt on kohta ilta ja huomenna alkaa uusi viikko. Mumski tulee varmaan huomenna hoitamaan poikaa kotiin, jos on vielä vähän puolikuntoinen pieni natiaisemme.
Jotta näin.