Kysyin pojalta mitä laitetaan otsikoksi, hän vastasi " Trrhhh" joten se olkoon otsikko.

Onpas todella aikaa raporteista, nytkin pikapikaa kirjoitan kuulumisia. Tavallista tallausta aina vaan kuuluu tänne.

Näiden harmaiden syyspäivien välissä oli aika ihana aurinkoinen päivä, silloin käveltiin naapurin mamman kanssa oikein reipas ja kiva lenkki. Se päivä jäi mieleen, kun oli niin aurinkoista.
Samana viikonloppuna saimme kylään enon vaimoineen tuolta pääkaupunkiseudun tienoilta. Toivat hienon paloauton pojalle lahjaksi. Poika sitä kauhistui alkuun, kun se äänteli ja liikkui itsekseen, mutta illalla jo sitten rohkeasti ottilelun käteen ja leikki sillä. On meillä rohkea poika!!:) Samana päivänä kylässä piipahtivat myös siskoni miehensä kanssa. Oli siis visiittipitoinen viikonloppu!

Meidän piti pitää lokakuisten vauvojen yhteiset synttäripippalot viime viikolla, mutta yksi vauvoista sairastui, eikä pidettykään juhlia. Ne siirrettiin ensi viikkoon.
Keskiviikkona lähdin heti aamupäivästä opiskelukaverini kanssa kahville, poika tietty mukana. Treffattiin Stokkalla, kahviteltiin ensin vähän ja sitten kierrettiin kirppiksiä. Tämän kaverini kanssa tehtiin yhdessä päättötyö ja ollaan pidetty yhteyttä tasaisen epätasaisesti opintojen päättymisen jälkeen. Kaverilla on jo kolme lasta, nuorin 5-vuotias. Nyt ei ollut lapsia mukana. Käytiin sitten kirppiksillä kiertämässä, poika sai kivan toppatakin ja villa-asun! Kyllä kirppiksiltä joskus löytää tosi kivoja vaatteita ja halvalla.

Torstaina toinen opiskelukaveri poikkesi kahvittelemaan töidensä jälkeen. Tämä kaveri on lukiosta tuttu. Ei oltukaan nähty pitkiin aikoihin joten oli tosi kiva nähdä ja turista kuulumisia ja kahvitella. Toivottavasti pidettäisiin nyt yhteyttä useammin.

Perjantaina VIHDOINKIN kummipoikamme perheineen saatiin kylään. Näin syksyllä kun yrittää sopia kylätreffejä, niin lapsiperheissä aina joku lapsista on kipeä. Me yritettiin näiden kavereiden kanssa sopia päivää muistaakseni kuusi kertaa ja aina joku oli kipeänä. Tällä kertaa oltiin kaikki terveinä. Oli kiva treffata ja puuhailla muksujen kanssa perjantai-ilta. Puhuttiin, että jos nyt aletaan jo yrittämään sopia seuraavaa vierailukertaa, niin ehkä jouluun mennessä onnistuttaisiin tavata:)

Perjantaina ennen vieraiden tuloa käytiin naapurin kanssa vaunuttelemassa Citymarketissa. Se oli kaikin puolin tuskanhikinen reissu, silloin lenteli Pilttipurkitkin maahan, rikki räsähtäen. Kaikki meni vähän plörinäksi. Joskus niinkin. Jospa siinäkin muutama kalori paloi, jos jotain positiivista yrittää hakea.

Niin, kaloreista puheen ollen, olenkohan jo tänne leuhkinut, mutta kyllä 1-vuotias lapsi on paras dieetti. Oon huomaamattani laihtunut monta kiloa!! Saas nähdä kuinka pysyvä tämä tila on, mutta kyllä olen aivan iloinen. En ikävöi kilojani!!

Niin, takaisin viikkoraporttiin. Eilen kävin jumpalla, muuta ihmeellistä ei ole tehty. Pian tulee veljeni tyttönsä kanssa poikkeamaan, joten päätän pian raportin.

Vielä pojan kehityksestä: Uusia "sanoja": pappu=lamppu, tesch/tettu=tessu.. en keksi muita, kellot poikaa kovin kiinnostaa, ja ne lamput. Hienosti poika keksii keinot, millä pääsee yli ja ali kaikkien esteiden, mitä laitamme, ettei poika pääse meillä kotona vaarallisiin paikkoihin ja mm. roskiskaapille. Vaatii kovasti luovuuttaa kehitellä uusia esteitä..

Niin, ja luovuttiin toisesta telkkarista tänään, kun ei sitä keretä katsoa. Videotkin hajosi pari viikkoa sitten, joten meidän kotiteatteri alkaa surkastua pahan kerran. No, eipä paljon haittaa.

Tämmöistä tänne. Raportti loppuu NYT.