Jahas, siitä onkin vierähtänyt päiviä kun olen viimeksi mitään kuulumisia kirjoitellut.

Poika on näinä päivinä/viikkoina kehittynyt kovasti liikkuvaksi menijäksi. Ei vielä ryömi, mutta kierittelee paikasta toiseen ja välillä peruuttaa. On kieritellyt jo olkkarista keittiöön ja makkariin, kerran peruutti sohvan alle. Nyt saakin sitten ottaa imurin kauniiseen käteen useammin kun muuten kaikki koirankarvat on pojan vaatteissa ja suussa, hyhhyh! Karvanlähtö onkin aikamoista meidän piskillä nyt. Kiva.

Ruokailut sujuvat pojalla vaihtelevasti, välillä suuta auotaan tosi hienosti ja ruoka kuin ruoka katoaa pikkuruoansulatukseen. Joskus taas saa keksiä kaikki temput ennen kuin suu aukeaa. Tuntuu, että syöttäminen kestää tunnin vähintäänkin ja sosetta/puuroa on enemmän ruokalapulla ja lähiympäristössä muutenkin kuin pojan masussa. Sitäpä tämä sitten on. Ruokalajeja meillä on jo monta, on riisi- ja kaurapuuroa, pe-poa, perunalihaa, päärynää, mangoa, marjasosetta.. Ensi viikolla kokeiluun tulee kukkakaalia ainakin, sekä varmaankin broitsua. Me ilmeisesti laitetaan kokeiluun noita uusia ruokia aika hitaalla temmolla, mutta enpäs sitten tiedä mihin tässä on kiire. Maitoa saa sitten juoda baby niin paljon kuin haluaa ruoan päälle. Niin, ja vettäkin otetaan mallikkaasti (?) nokamukista imien ruoan kanssa.

Hassuja ääniä päästelee pikkukaveri. Korpin korina on yleisin ääni (nytkin se kuuluu olkkarista). Ja ihan selvästi yksi päivä poika sanoi "kakka" ja "äiti". ;) Hehheh. Poika hymyilee edelleen samaan tahtiin eli PALJON ja nauraa ääneen ihanan paljon. On varmaan sitten ihan kohtalaisesti vanhempien työ tehty tähän mennessä kun on noin tyytyväinen kaveri.

Päikkäreitä nukutaan ulkona mielellään pari tuntia päivässä, sitten sisällä (joskus ulkona) muutamat pätkäunet. Aamulla herätään edelleen klo6-7 aikaan, mutta nyt on tehty vähän uudistuksia.. nimittäin kaurapuuron voimalla poika nukkuu joskus klo8 asti, ja silloin nousemmekin suoraan ylös aamupuurolle, eikä mennäkään enää nukkumaan. Klo 6 herätyksellä juodaan maitoa ja nähdään unia vielä tunti pari. Saas nähdä kuinka meitin rytmit muuttuu kun tuota kiinteää menee noin kivasti jo.

Lenkkeilty on aika paljon, Pyynikin näkötorni on kiinnostava nähtävyys aika usein:) Yksi päivä kiersin uuden/vanhan tutun kanssa Tohloppijärven, sekin oli kiva kierros. On täällä vaan hyviä lenkkimaastoja. Poika nukkuu ja äiti ei pääse ihan lössähtämään.

Muuta mukavaa: Serkkuni kanssa käväistiin KUTSUvieraina Ideaparkissa Catwalkin FashionShowssa!! Oli aika kähee juttu. Nyt sitten tiedetään, millaisena PITÄISI kulkea, JOS haluaisi olla muodikas. Kiva tilaisuus oli!!

Kummipoikaakin nähtiin! Monen monta kertaa oltiin sovittu kyläilyreissusta mutta aina oli joku lapsista kipeänä. Vihdoin saatiin perjantai-ilta sovittua ja visiteerattiin. Ovella olikin vastassa kummipoika possunaamarissa:) Kummipojan pikkusiskokin oli kasvanut ihan huimasti viime kertaan nähden! Iso tyttö jo!!

Yksi ilta pidin Colosé-kosmetiikkakutsut. Mietin, että pitäisikö pitää uudet kun en saanut lähellekään kaikkia pyydettyä joita olisin halunnut. Meillä tämä pieni asunto vähän rajoittaa väenpaljouksia! Mä kyllä ihan tykkään noista Colosé-tuotteista, sopii mun iholle hyvin.

Ai niin, aloitin jumpat kaverin kanssa Partolassa yhdessä kuntokeskuksessa. Pumpissa on jo käyty sekä tehokiinteytyksessä. Pumpissa pistin painot vanhan muistin mukaan ja seuraavana päivänä oli kroppa raukka aika kipeä! Tulipa tehtyä hyvin sitten työtä!!!

Yksi ilta kävin äidin kanssa elokuvissa, synttärilahjaksi sain tällaisen illan. Käytiin katsomassa Pariisin varpunen-Edith Piaf. Oli aika hyvä elokuva. Aikamoinen kännikala se Edith olikin:) Mutta lauloi hienosti!! Ennen leffaa syötiin sellaisessa ranskalaisessa kahvilassa, se on kiva paikka se La Famille lähellä Finlaysonia. Suosittelen! Oli myös hauska yhteensattuma kun serkkuni pelmahti sinne kahvilaan miehensä kanssa. Olivat juhlimassa miehen synttäreitä, mies oli siinä jännittyneenä että mihin yllätyksellinen ilta vie. :)

Me käytiin vielä Plevnassa äidin kanssa yhdellä ennen kotiin lähtöä. Mukava ilta olikin, näitä lisää! Harmi, että synttärit on vain kerran vuodessa, eikä näitä lahjoja saa useammin:)

Yhtenä päivänä käytiin kaverilla, oli taas vauvatapaaminen. Minä, poika ja sitten nämä hyvin samanikäiset tytöt äiteineen kokoonnuttiin tällä kertaa Ylöjärvellä. Mukavaa oli, oli kiva nähdä näitä tytsyjä, kasvaneet olivat niiiiiiiiiiin!! Ja hienot rempat ja laajennukset oli tehty siellä kyläpaikassa!!

Ja kokeiltu on myös sitä, kuinka lounasaikaan tungetaan täyteen ravintolaan vaunujen kanssa perimmäiseen pöytään syömään pizzaa. Poika oli oikein kiltti, istui SYÖTTÖTUOLISSA ja leikki leluilla.

Niin, ja mummi osti pojalle syöttötuolin. Käytiin valkkaamassa se yhdessä ja sitten kun päästiin kotiin, niin huomattiin, että siitä puuttuu / oli katkennut yksi ruuvi. Meitä siinä harmitti aikalailla. Täytyy käydä vaihtamassa se sitten.

Tällaista tänne. Nyt kutsu käy, me lähdetään pojan kanssa kylpyyn. Katsotaan kuinka poika tykkää nyt kylpeä kun on uudet mummin ostamat KYLPYANKAT mukana!!!
Heippa!