Saatiin eilen hoitopaikasta kirje, jossa oli ilmoitus hoitopaikan kesäretkestä. Se on kesäkuussa ja sinne voi vanhemmatkin osallistua. Se on sitten kylläkin viikolla. Mietin ja pohdin, että kehtaanko kysyä töistä vapaata ja kysyin sitten. Teen etukäteen ja takakäteen ne tunnit ja pääsen sitten osallistumaan tähän kesäretkeen. Retki tehdään Mouhijärvelle jollekin kotieläintilalle.Kuulosti kivalta ja on tosi kiva päästä pojan kanssa eläimiä katsomaan.

Huomenna menevät sen toisen hoitajan pihalle grilliretkelle, kaikkea kivaa keksivätkin.

Ja hoidossa oli hauskoja juttuja tänään sattunut.. Ensinnäkin, poika oli tehnyt ekat kakat pottaan hoidossa nyt. Ja sillä välin kun meidän poitsu väänsi torttua potalla niin samanikäinen tyttö väänsi kakat oleskeluhuoneen lattialle:) Hahhaa!:)
Ja toinen hassu juttu oli se, että poika oli nukahtanut istuvilleen, ruokapöytään päivällä! Hoitaja sitten kantoi pojan unille siitä... olipas vähän väsynyt.
Hirveästi poika toistelee sanoja, tänäänkin tuli vaikka mitä, esimerkiksi sana Merkki. Sitä se toisteli, ja Nappi. Hauskaa kun ihan silmissä poika oppii kaikkea uutta.

Ilta nyhjättiin kotona vain, ihana koti-ilta! Poika pääsi kylpyyn ja sitten kun sen jälkeen juoksenteli ilman vaippaa niin nakkasin pöntölle pojan ja se teki pisutkin pönttöön (mulla on se pöntön supistaja). Täytyy nyt sitten alkaa todenteolla jaksaa laittaa poikaa potalle ja pytylle, jos kesällä voitaisiin sitten kokeilla ilman vaippaa oleilua, joskus tosi loppukesästä kylläkin, ehkä....

Nyt meen kattoon, toiko mies mitään hyvää kaupasta. Ja katson blogistani viime vuoden toukokuun touhuja, että mitä silloin on tapahtunut. Niin nopeasti aika menee.