Mitähän sitä taas on tullut puuhailtua... No, maanantaina vietiin vaunut korjattavaksi, oli se heittoaisa hajonnut. Mies vei vaunut, onneksi. Mä niin inhoan noita tavaroiden korjauttamisia. Ärsyttää ne niin paljon. Vaikka ostaisi miten hyvät ja kalliit vekottimet nykyaikana, niin aina on rikki joku osa ja saa korjautella. Aina. Grr.

Tiistaina käytiin pojan kanssa neuvolassa. Siellä oli taas sijainen, taas eri. Mä olisin niin halunnut jutella noista syömisjutuista, mutta eipä keretty kun oli vielä lääkärineuvola. Täytynee kysellä taas kokeneemmilta ja toivoa, että poika saa kunnolla oikeanlaista ruokaa. Lueskellaan taas oppaita. Onneksi mulla on yksi läheinen kaveri äitiys- ja lastenneuvolan terkka, saan kysellä häneltä näitä juttuja!!!!! Niin,lääkäri tarkasti pojan, kaikki paikat kunnossa!!! Terkka mittaili pojan ja kasvanut on, muttei ihan vielä paina 10 kg. Pituuttakin oli kertynyt sopivasti. Keskikäyrien poika!! Hyvä hyvä!! Poika oli niin kiltti neuvolassa. Ja aika aktiivinen, sai vähän kommenttia (positiivista) kuinka aktiivinen poika on:) Mä tykkään, että aktiivinen saakin olla. Iloinenkin meidän pikkuvaavi on. Äidin oma ihana!! Illalla käytiin lähikaupassa kävelyllä, kun äitin teki mieli jätskiä! Ai niin, poika pääsi neuvolan pihassa keinuun, olipa niin iloinen ilme, kun pääsi keinuttelemaan ekaa kertaa elämässään!

Keskiviikkona lähdettiin naapurin ja heidän pikkutytynsä kanssa kiertämään taas Tohloppijärvi. Olipas mukavaa. Illalla vielä kävin kaverin kanssa jumpalla. Olipas äitikin näin aktiivinen!

Tänään olikin jänskä päivä! Aamulla herättiin ajoissa ja lähdettiin kohti mun työpaikkaa. Mulla oli sinne oikein aika varattu.. nimittäin hammaslääkärille... ääk. Alan nyt ymmärtää hammaslääkäripelkoisia enemmän. Mua jännitti ihan kauheasti, kun niin kammoan sitä puudutuspiikkiä, mutta ilman sitäkin on kamalaa. Hammaslääkäri onneksi on tuttu ja tosi kiva. Jutteli ja kertoi mitä tehdään ja toimenpide olikin sitten nopeasti tehty eikä sattunut. Hyvä niin! Mulla on hampaita paikattu viimeksi ala-asteella. Mutta ei ollut kauheaa!! Siitäkin näin selvisin hengissä. Rupattelin sitten työkavereiden kanssa ja syöttelin pojan ja laitoin nukkumaan vaunuihin. Nukkuu vaunuissa tosi huonosti nykyään. Ehkä puoli tuntia nytkin nukkui, heräsi sitten katselemaan maisemia. Yksi työkaveri sitten otti ylitöitä pois ja lähti mun kanssa kaupungille. Käytiin salaatilla ja sitten kahvilla. Kävellä köpsöteltiin kaupungilla ja poikettiin vähän kaupassa. Löysin pojalle kivat farkut sunnuntain rippijuhliin ja tietty muuhunkin käyttöön. Bussilla sitten matkattiin kotiin ja melkein samalla ovenavauksella lähdin siskon kanssa ostamaan lahjaa veljen tytölle, siis rippilahjaa. Pohdittiin ja kuljeskeltiin ja lopuksi löydettiin tosi kiva ja osuva lahja!! Sitten poikettiin vielä ruokakauppaan ja sielläkin saatiin aikaa kulumaan.

Oikein mukava, aktiivinen viikko onkin ollut. Huomenna oleskellaan vaan kotona ja rauhoitutaan. Kummipoika perheineen saadaan illalla kylään! Mitähän on puuhannut tässä alkukesän!?

Niin, ja jännitetään, koska siskolle ja sen miehelle syntyy perheenlisäystä!!!

Tämmöistä tänne! Ihanaa viikonloppua kaikille!