432842.jpg
                                                                       Olen Viiru

No niin, koska kommenttini Viirusta sai niin paljon puheenaihetta ympäri Pirkanmaan, päätin omistajan luvalla paljastaa Viirun tarinan:) Kaikessa lyhykäisyydessään tarina on sellainen, että Viiru, 3-vuotias leikattu tyttökissa adoptoi äitini. Viirun kerran tavanneena häntä voisi kuvailla seuraavasti: itsenäinen, rauhallinen, tarkkaavainen, väliin uninen, persoonallinen (sekä luonne että väri, joka ei mielestäni kovin viirukas), lyhythäntäinen, suloinen, pehmeä, leikkisä, hemmoteltu muikuilla... tätähän voisi jatkaa ties kuinka pitkään.

Näin, Viirun salaisuus paljastui:) Minulla kun nyt on uusi kamerakännykkä, niin liitän tähän vähän kuvia. Ei kannata rähjätä, jos kuvat ovat vähän epätarkkoja, kysehän on siis kamerakännykästä kuvausvälineenä.

432841.jpg
                                                       Seropimme

Siis tässä koiramme. Hän on reilut 10 vuotta vanha, mutta edelleen hyvin leikkisä. Kotosalla tykkää lötkötellä nurkissa. Koiramme harrastuksia ovat: ikkunan takaa kulkeville murina, pojan vahtiminen, kissojen kyttäys, lenkkeily, kepin haku, hanskan repiminen, jaloissa loikoilu, autolla matkustaminen, ympäriinsä säntäily. Lempinimiä on kertynyt vuosien saatossa iso liuta. Tässä muutama: Pennonen, Sipi Siffelstabs, Siffeli, Sipi, Tellu, Tepa, Teresa, Nakke, Rekku, Kettu... jne jne. Varsinaiselta rodultaan hän on Suippokorvainen märkätassukettu.

432838.jpg
                                                          Poikamme

Poikamme, noin 5 kk vanhana. Itse asiassa tänään otettu kuva. Nappasin isäntää varten, jotta näkee miten kurittomasti poika päivisin pelleilee vaikka olisi päiväunien aika. Selvennykseksi vaan, että pään kuuluisi olla tuolla missä jalat heiluvat. Kova oli touhu, mutta sippasi kuitenkin lopulta.
Poikamme on siis kovasti vielä pieni, mutta kuitenkin jo meille ihan iso poika. Tyytyväinen ja iloinen poitsu. Hänellä harrastuksena syöminen, kakkaaminen, riehunta, mahalleen kääntyminen, varpaiden imeskely, sormien imeskely, tolkuton kuolaaminen, hervoton kikattelu, huutelu, mekastus, kirkuminen, joskus itkeskely. Näitä riittää. Luonnetta voisi kuvata yhdellä sanalla: ihana.

432839.jpg
                                           "Lähtisköhän nää kaikki irti jos oikein vetää?!"

Tässä poikamme repii raivoisasti kummitädin hiuksia. Ei tainnut jäädä kummitädille kuin pari haiventa hulmuamaan takaraivolle kun lähti kotiin. Jokohan on hiukset kasvaneet takaisin? Toivottavasti!:)

432840.jpg
                                                   Peto taas nähty hiiviskelevän täällä päin!

No joo, piti lisätä vielä yksi kuva raivokkaasta petoeläimestä, joka meillä päin hiiviskelee. Tässä kuvassa mieheni pääsi kosketuksiin pedon kanssa, juuri ja juuri selvisi ehjin nahoin!

432843.jpg
                                                               Keltainen Viiru

Ja tässä sitten Keltainen Viiru, joka on siis tungettuna leluarkkuun lähinnä kovan äänensä vuoksi. Itselleni tämän ostin noin vuosi sitten lelukaupan alesta. On vaan niin rasittava ääni kuunnella, vaikka aluksi se niin nauratti. Ja mitä enemmän se rasittaa, sitä useammin vieraat sitä tykkäävät huudattaa:)

No niin, tässä kuvia sitten oli! Olkaatten tyytyväisiä hetkeksi:)