Mies jäi lomalle juhannuksesta siis. Ja se onkin mukavaa!
Maanantaina poikettiin Ideaparkkiin. Mulla oli sinne vähän asiaa. Poika kulki hienosti mukana, nukkuikin pätkän kärryissään.
Eilen käväisin syömässä kaverin ja entisen opiskelukaverin kanssa. Tätä entistä opiskelukaveria en ollutkaan nähnyt vuosiin, kiva oli nähdä!

Tänään, juhuu, pääsin viimeinkin kampaajalle. Taas samalla hyvälle Jaanalle Placeen. Pyysin mahdollisesti lyhyttä, räväkämpää ja rokimpaa:) Ja sitä saa mitä tilaa. Se kampaaja toimii ihan ihmismielen lailla:) Jotenkin se visioi aina sen mitä mä hinkuan. Mä kyl tykkään taas lopputuloksesta. On lyhyt malli, etutukkaa on, mut on vähän sellanen epäsymmetrinen. Mutta naisellinen. Jee!

Niin, ja kirppispöydän varasin. Tänään kävin laitteleen jo kamppeita pöydälle. Huomenna sitten aamulla jatkamaan tavaroiden laittoa. Tyhjäsin vaatekomeroa, on aika paljon vaatetta, jota ei tule käytettyä. Toivottavasti joku ostaa edes jotain, että saa edes pöydän hinnan takas!

Huomenna mennään taatalle kylään!!

Niin, sitä piti kirjoittaa, että meidän poika konttaa nykyään tosi vauhdikkaasti! Sana "ei" on meillä ihan kivasti käytössä! Kiinnostuksen kohteita ovat mm. pistorasiat (suojukset hankittu), videot (sitteri usein edessä), tv-tason kaapit, omat vaatelaatikot (harjan varsi estää laatikon avaamisen), koiran kupit, lasivitriini; rämisee kivasti kun siihen läimäyttää, koiraa on kiva jahdata (keksittiin onneksi laittaa sille oma alue eteiseen)... Omat lelut ei tunnu kiinnostavan ja täysiä vaan kurvataan eteiseen noin sata kertaa päivässä. Huh huh! Mitähän tästä vielä tuleekaan.Tuo sana "ei" on jollainlailla mennyt pikkukaaliin, mutta joskus sillä tuntuu olevan päinvastainen vaikutus.

Mutta nyt menen tiskaamaan. Hei vain!