No niin, niin alkoi housut puristaa ja maha pullottaa, että ryhdyin herkkudieetille. Tarkoituksena on siis olla syömättä herkkuja AINAKIN 5 päivää viikossa. Yleensä viikonloppuna sitä sitten lankeaa johonkin hyvään joten pakko hyväksyä tällaiset ehdot. Ehkä tuo herkkudieetti auttaisi, kun on viime aikoina tullut syötyä ihan älyttömästi kaikkea hyvää. Lisään liikuntaa ja syön vähemmän epäterveellisesti. Saapi nähdä, onnaako. Uusia vaatteita en ainakaan osta.

Vähän pliisu olo on ollut viime viikosta lähtien. Ties mitä sitten on tällainen surkea olo. Mikään ei huvita ja kaikki tuntuu tyhmältä ja tylsältä. Mä vähän epäilen noita naisten juitsuja, että liittyiskö niihin.. jaa-a sitten. Ehkä tästä sitten vielä noustaan, tänään on jotenkin vähän virkeämpi olo ollut. Lenkkeilin ja olin muutenkin reipas:) Kaverit on myös hyvä piristyskeino, niin, että kiitos vaan piristäjille:)

Lähipiiriin on tullut myös uusi jäsen, nimeltään Viiru. Hänestä lisää myöhemmin!

Lauantaina ajeltiin pojan kanssa Poriin. Mukana oli pojan mummu ja isotäti Stadista. Porissa asuu sukulaismummu (äidin enon vaimo), joka onkin oikein supermummu, jo 95-vuotias ja vielä oikein pirteä! Kuikutteli pojalle monet ajat ja poika vastaili samalla mitalla. Matkatkin sujui oikein hienosti.

Sunnuntaina lähdettiin kaupungille syömään äidin ja tädin kanssa, poika lähti mukaan kun isi oli pelaamassa. Mentiin kiinalaiseen ravintolaan. Vähän jännitti, että miten tällainen ravintolakeikka pojan kanssa sujuu. Muutamia kiljahduksia lukuun ottamatta aika rauhallisissa merkeissä ruokailtiin. Aika hyvin meni yleensä ottaen se reissu, poika sai huomiota taas yllin kyllin. Vaunuteltiin sitten äidin kanssa rautatieasemalta kotiin saakka. Sai taas vähän raitista ilmaa.

Että tällaista tänne tällä kertaa. Katsotaan kuinka dieetti pysyy. Ei varmaan kauaa :) mutta yritystä kuitenkin, edes herkuttelun jyrkkään vähentämiseen!