Olipas sitten aika hirveä viikonloppu. Lauantaina illemmalla sain taas sappikivikohtauksen ja päätin, etten jää kotiin kärvistelemään ja soitin äidin viemään minut heti Hatanpäälle. Siellä pääsin heti laverille ja sain piakkoin pari kipupiikkiä kankkuihin. Sitten otettiin verikokeita ja odottelin pari tuntia niiden tuloksia. Ei tulehdusta, siispä kotiin. Yöllä tulikin taas ihan hirveä olo, sattui ja oksetti. Ja niin vaan sitten myös oksensin. Ihan äkkiä ei tule mieleen mitään kivempaa yhdistelmää. Olin saanut lääkäriltä luvan vielä pariin lääkkeeseen, jotka kun otin, niin alkoi olo parantua ja sain nukuttua.

Sunnuntai oli karmea edelleen, tosi kuvottava olo ja hirveä väsy koko päivän. Ai niin, en olekaan täällä vissiin vielä kirjoittanut, että sain tiistaille peruutuspaikan leikkaukseen. Arvasin kuitenkin, että tämän sappikivikohtauksen takia en siihen pääsisi. Sepä sitten varmistui maanantaina. Piti mennä labraan maksakokeisiin. Katselin peilistä jo aamulla, että varmasti on jotain häiriötä kun naama näytti keltaiselta. Ja niin olikin. Kokeet näytti liian paljoa ja itse kirurgi soitti päivällä ja kertoi vaihtoehdot. Huomenna ei sitten leikata, koska siellä sappitiehyessä nyt ilmeisesti seikkailee kivi, joka sitte nostaa mun maksa-arvoja. Tää on niin mun tuuria... Just kun sain nopeasti peruutusajan niin eiköhän se peruunnu. Mun pitää ensin mennä magneettikuvaukseen eli katsotaan, onko se kivi siellä vai ei. Jos on, niin ilmeisesti se pitäis tähystämällä saada sieltä ongittua pois ennen tähystysleikkausta.... Eikös kuulosta houkuttelevalta? Mun mielestä ei kovin. Kivaa, tässä sitä odotellaan sitten kaiken maailman tutkimuksia, että pääsisin eroon mokomasta vaivasta.Sanoisinko, että vähän sapettaa!!!!

Sairaslomalla keikun nyt keskiviikkoon. Olo on tosi väsy, johtunee varmaan myös siitä, että mitään ei pysty syömään. Ihanaa.Tässähän ihan hoikistuu..Eipä tuu oikein nautittua siitäkään ajatuksesta, on tää sen verran inskaa touhua.

Muihin asioihin.. Poika onkin oppinut siistiksi. Toissapäivänä kun riisuttiin ulkovaatteita poika otti kenkänsä ja alkoi laittaa niitä meidän kenkäkaappiin .Oikein tarkkaan järjesti kengät niin, että mahtuivat hyvin kaappiin:) Kehenkähän lie poika tullut?:) Ja nykyään menee aika hienosti syöminen. Siis karmeaa sottaamistahan se on, mutta suurin osa ruoasta tosiaan menee lusikkaan ja suuhun. Ei poika oikein anna auttaakaan. Niin, ja oppi vielä niistämään..tai ainakin laittaa nenäliinan nenänsä päälle ja tuhisee:) Hassua, miten noi lapset yhtäkkiä vaan oppii kaikenlaista, ihan aikuisten huomaamatta. Ne katselee ja matkii kaikkea. Mukavaa! Ja tänään kun tuli lunta, niin mummu kiskoi poikaa uudessa pulkassaan ulkona. Olivat laskeneet mäkeäkin. Poika oli nauranut iloisesti, istunut ja maannut pulkassaan!:)

Eipä muuta tähän raporttiin.