Huomasin, että torstaista jäi täysin mainitsematta, että kävin illalla Green House - vaatekutsuilla kaverin luona! Ihme kyllä, tällä kertaa en tilannut mitään. Pystyin pidättäytymään ostoksista, hyvä minä! Pitää yrittää välillä pitää itsensä kurissa:) Mutta kaverin luona oli oikein mukavaa, juteltiin, kokeiltiin vaatteita ja kaffiteltiin. Tämä yläasteelta löytynyt kaveri on superhyvä kokki ja taas sain maistella herkkuja! Pari reseptiäkin sain mukaan:)

Perjantaina piti mennä työkaverin läksiäisiin, ravintolaan syömään, mutta sainkin - yllätys yllätys - pojalta flunssan. Pää oli räkää täynnä ja väsytti. Eipä järkeä syödä hienossa ravintolassa hyvää ruokaa jos ei maista mitään! Enkä olis muutenkaan jaksanut lähteä. Oliskohan ollut lämpöäkin vähän, enpä viitsinyt mitata. Väsytti.

Oli ollut puhetta siskon kanssa, että mahdollisesti mentäisiin lauantaina heidän luokseen kylään Urjalaan. Mietittiin ja pohdittiin oloa ja kuntoa yms. ja lauantaina kuitenkin pakattiin auto ja ajeltiin Urjalaan viikonlopun viettoon. 1,5 tuntia me valmistauduttiin lähtöön.. Taakse on jäänyt nopeat lähdöt tosta vaan! Nyt varauduttiin jäämään yöksikin. Niin, että piti miettiä kaikki ruokapuolet siihen malliin. Aluksi mietittiin, että tullaan yöksi kotiin, mutta ounasteltiin, että ruoan laitto ja saunominen kuitenkin venähtää iltaan/yöhön, niin pakattiin sitten varuiksi yökampettakin. Perillä huomasin, että olin huolella pakannut pojalle kaikki mukaan, mutta omat saunakamppeet yms. olivat jääneet pakkaamatta. Kiva:)

Saavuttiin perille ja soiteltiin siskolle, että missäs meette.. Olivat vielä ostoksilla. No päästiin sisään taloon kuitenkin ja pistettiin pojalle soseet "tulelle". Jokunen tovi myöhemmin myös talon asukkaat saapuivat kotiin! Olivat ostaneet upean crosstrainerin! Sitä sitten vuorotellen kokeiltiin, pulssia ja matkaa ja kaloreita sun muita! Hieno vehje kyllä! Mutta missähän välissä sisko meinaa sitä käyttää, yöllä töidensä ja kotihommiensa jälkeen vai?! Siskolla kun tunnetusti miehensä kanssa ei ole vapaa-ajan käyttöongelmia. Mutta hieno vekotin on!
Sitten saatiin kahvit uudella kahvinkeittimellä, joka on sellainen pannu, jossa ne purut painetaan sinne kannun pohjaan. Mikä lie nimeltään? Hyvät kahvit saatiin silläkin masiinalla!
Illemmalla kun nälkä alkoi kurnia alettiin vääntää pizzapohjaa. Kun se nousi, minä, poika ja siskoni käveltiin naapuriin, jossa oli noin  meidän poikaa 1,5 kk vanhempi poika,veljensä 5 v. (olikos se 5 v?) kanssa. Tämä nuorempi herra on siskoni kummipoika. Sisko räpsi kuvia monen monta pojasta, joka huristeli hienosti sellaisella ihmeellisellä kävelyvaunulla. Olipa vaan ihanaa touhua, poika nauroi ja syöksähteli vaunullaan paikasta toiseen.

Hetki jutusteltiin sisällä ja piakkoin kuitenkin palattiin takaisin tekemään pizzaa. Meidän poika nukkui hetkisen vielä ulkona vaunuissa. Pian olikin pizza valmista ja päästiin syömään! Ahmittiin pizzaa ja katseltiin nauhalta Kotikatu ja Teho-osasto. Oli jännät paikat, onneksi Abbyn ja Kovacin vauva selvisi!!:) Mä olisin varmaan siskon kanssa itkenyt silmät päästä jos se olisi menehtynyt!

Pizzan jälkeen mentiin saunaan. Siskon sauna on sellainen vanha pihasauna. Tosi iso se pesuosa siellä saunassa onkin, siellä on pidetty jopa pihakeinua:) Se onkin huvittava juttu sitten sekin! Viime kesänä talkoojuhlissa miehet raahasi keinun saunaan ja huuteli naisille, että tulkaa ottamaan kuvia kun miehet siellä saunoo pihakeinussa. No joo, ei me naiset haluttu lähteä nakuja ukkoja kuvailemaan. Naurettiinkin, että oliskohan ollut miehiä vapaaehtoisina, jos naiset olisivat huudelleet kuvaajia!! ;)

No nyt hairahduttiin ihan sivupoluille.. Niin, se sauna, siti piti kehua. Hyvät löylyt tulee kyllä ja siinä pukeutumishuoneessa on mukava vilvoitella ja jutustella akkain kesken. Löylyteltiin siskon kanssa aika pitkään ja kun palattiin sisälle, oli poika jo laitettu nukkumaan. Me ollaan tilattu HobbyHallista matkasänky, mutta se on tosi paljon myöhässä se tilaus. Täytyy soittaa sinne huomenna ja kysyä missä se viipyy. Nyt sitten laitettiin poika alkuun nukkumaan makuupussiin vaunujen kantokoppaan. Sinne poika onnellisena nukahti. Kun oltiin saunottu ja syöty pizzaa, jätskiä ja karkkia niin mentiin nukkumaan. Mä sain nukkua makkarissa parisängyssä pojan kanssa. Siirrettiin poika mun viereen nukkumaan ja muut sai nukkua lattialla. Mä vähän jännitin tätä ekaa yötä poissa kotoa, mutta on meidän pikkuvaaveli vaan aika sopeutuvainen kaveri näköjään. Nukkui tosi hyvin aamuseitsemään. Mä heräilin tarkkailemaan miten poika nukkuu, tosi järkevää.. Enpä mahtanut mitään. Aamulla syöttelin pojan ja ajattelin, että hienostipa tämä meni. Kunnes... Poika joi pullon maitoa, röyhtäisi pari miehekästä röyhtäisyä ja sen päälle yskäisi. Yskän mukana tuli kaikki maidot pihalle.. sängylle, yöpuvulle, mun paidalle... Katselin hetkisen epäuskoisena lammikoita ja eipä siinä muu auttanut kuin lähteä yökkäriä vaihtamaan. Siinä sitten jo siskokin heräili hevosia ruokkimaan. Mies oli jo herännyt aiemmin maidonläämityspuuhiin. Siskon mieskin joutui heräämään kun sai kummipoikansa vaipassa heilumaan sänkyynsä. Poika nauroi onnellisena kummien käsittelyssä, kunnes sai kuivat vaatteet päälleen ja lisää maitoa. Sitten lisää unta palloon! Simahtikin saman tien, ihmeissään varmaan näistä aamun leikeistä! Me kaikki siis noustiin noin klo 7-8 aikaan aamulla. Syötiin aamupalat ja muut lähti ulos hevoshommiin ja mä jäin sisälle pojan kanssa. Myöhemmin kun poikakin heräsi päivän puuhiin lähdettiin ulos.

Mun urbaani city-miehenikin hyppäsi traktorin pukille ja auttoi hevostarhan siivoamisessa. Mä harjasin koirat ja vahdin poikaa ja kuvasin kameralla kaikkea mahdollista. Voisinkin laittaa kuvia tähän perään.

Kun oli tauon paikka, syötiin loput pizzat ja juotiin vielä kahvit tällä superkeittimellä, syötettiin pojalle pe-poo (perunaporkkanaa) ja pakattiin kampsut ja ajeltiin kotiin. Mainittakoon, että poika syö jo komeasti. Suu aukeaa innokkaana! Ihan aina ei, mutta aika usein jo sujuu syömiset aika hienosti! Ens viikolla, eli huomenna aletaan maistella lihaa! Mitenkähän meidän sitten käy?

Näin sitten tänä viikonloppuna. Toivotaan kivaa ensi viikkoa!!
Tässä kuvia viikonlopulta:
520930.jpg                 
Poika otti rennosti sunnuntain! Aika pullukkaposki:)

No joo, hermot meni ton kuvien laiton kanssa!!!! Tietokoneet on niiiin kummallisia vekottimia! Vaikka tekee kaiken just niin kuin ennenkin, niin ei vaan toimi, ei!! Yhden kuvan jotenkin ihmeellisesti sain tähän liitettyä, muut jäi jonnekin minne lie matkan varrelle..
No, laitan sitten kuvia kun jaksan taas taistella tän rakkineen kanssa! Heippa sitten vaan!